Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Meridianbet First 100% Deposit Bonus
Meridianbet First 100% Deposit Bonus

Meridianbet First 100% Deposit Bonus

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα της, αλλά και το εύχρηστο mobileapplication της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και επωφεληθείτε το 100% του μπόνους, διεκδικώντας μέχρι 150 ευρώ.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας για να πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

Για να πάρετε το μπόνους θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα δελτίο με τουλάχιστον τέσσερις επιλογές και τιμή απόδοσης 1,50 έκαστη με ελάχιστο ποσό πληρωμής (stake) τα €10 ανά δελτίο.

Ακολούθως, αφού όλες οι επιλογές του δελτίου διευθετηθούν (ανεξαρτήτου αποτελέσματος), θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για επικύρωση της προσφοράς και πίστωση του μπόνους, το οποίο αναμένεται να πιστωθεί εντός 48 ωρών από τη διευθέτηση του δελτίου.

Να σημειωθεί ότι, δελτία τα οποία τυγχάνουν πρόωρης εκταμίευσης, ή αλλιώς TurboCashout ή περιέχουν συστήματα, ΔΕΝ θα υπολογίζονται μέσα στη προσφορά.

Ισχύουνόροι και προϋποθέσεις.

 

Send this to a friend