Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Έβγαλε τακούνι η Παπαρίζου για τον Αντρέα από την Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Έβγαλε τακούνι η Παπαρίζου για τον Αντρέα από την Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έβγαλε τακούνι η Παπαρίζου για τον Αντρέα από την Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Oμολογουμένως ο Ανδρέας Μηλιώτης διαθέτει μια μοναδική φωνή και η ερμηνεία του στο “Purple Rain” ήταν τόσο εκπληκτική που έκανε και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν σχεδόν αμέσως. Μόνο που “ποιος είδε την Παπαρίζου και δεν τη φοβήθηκε”, όταν συνειδητοποίησε ότι την είχαν μπλοκάρει από τη διαδικασία της διεκδίκησης.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στη συνέχεια, ότι ο 28χρονος Κύπριος δεν είχε ξανανέβει στη σκηνή, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στους κριτές. Παρόλο που γράφει μουσική χρόνια, ο Ανδρέας Μηλιώτης έχει σπουδάσει μεταφραστής στο Παρίσι και εργάζεται στον χώρο της διαφήμισης.

Ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσιασμένος από την ερμηνεία και τη σκηνική του παρουσία, δήλωσε σχεδόν αμέσως πως πρέπει οπωσδήποτε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision στο άμεσο μέλλον.

Η Έλενα Παπαρίζου από την άλλη, με το τακούνι ανά χείρας, προσπαθούσε να μάθεις ποιος coach την εμπόδισε από το να διεκδικήσει τον Ανδρέα, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δηλώνει αθώος και άγνοια για το πώς γίνεται το μπλοκάρισμα.

Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκε ποιος ήταν ο υπαίτιος, η κίνηση αποδείχθηκε σωστή, καθώς ο Ανδρέας έδειξε αδυναμία προς το πρόσωπο της Παπαρίζου και ενδεχομένως να τη διάλεγε αν δεν είχε μπλοκαριστεί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης έβαλαν τα δυνατά τους για να τον έχουν στην ομάδα τους, αλλά ο Ανδρέας από τη Λεμεσό επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Η επική στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου κρατώντας το τακούνι της στο χέρι προσπαθεί να μάθει ποιος την μπλόκαρε

Η εκπληκτική ερμηνεία του Ανδρέα Μηλιώτη, καθώς φάνηκε από την πρεμιέρα πως ο συμπατριώτης μας θα είναι ένα από τα δυνατά “χαρτιά” του φετινού Voice GR.

mylife.com.cy

 

Send this to a friend