Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Επιλογή ειδικού στοιχήματος στο «Καμπ Νου»
Επιλογή ειδικού στοιχήματος στο «Καμπ Νου»

Επιλογή ειδικού στοιχήματος στο «Καμπ Νου»

*Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Γρανάδα σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Λα Λίγκα.

2152: FC Barcelona – Granada CF 22:00 («Camp Nou»)

Μπαρτσελόνα: Η Μπαρτσελόνα είχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ο αγώνας πρωταθλήματος με τη Σεβίλλη αναβλήθηκε. Σε 3 μέχρι στιγμής αγωνιστικές, οι μπλαουγκράνα έχουν καταφέρει να μαζέψουν επτά βαθμούς. Ωστόσο προέρχονται από άσχημη εμφάνιση στο ΤσάμπιονςΛιγκ και βαριά ήττα με 0-3 από τη Μπάγερν Μονάχου, φανερώνοντας για ακόμη μία φορά πάρα πολλές αδυναμίες, χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Νόιερ.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός οι τραυματίες Άλμπα (μπακ), Ντεμπελέ (εξτρέμ), Αγουέρο (επιθετικός), Μπρέιθγουεϊντ (επιθετικός) και ΆνσουΦάτι (εξτρέμ). Ο τελευταίος άρχισε πλέον να προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους και η επιστροφή του στη δράση θα γίνει σταδιακά. Ντεμπούτο καριέρας απέναντι στη Μπάγερν έκανε την Τρίτη ο νεαρός ΑλεχάντροΜπαλντέ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός απόψε, αντικαθιστώντας τον Άλμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Πικέ, Αραούχο, Μπαλντέ, Γκάβι, Μπουσκέτς, Φ. Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Κοουτίνιο, Λ. Ντε Γιονγκ.

Γρανάδα: Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Γρανάδα και με απολογισμό 0-2-2 βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης με μόλις δύο βαθμούς. Στο πιο πρόσφατο της παιχνίδι με τη Μπέτις εντός, δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 66′ με τον ΛουίςΣουάρες, αλλά στο 89′ δέχθηκε και δεύτερο γκολ, το οποίο ήταν αυτό που καθόρισε το παιχνίδι.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένει εκτός ο τραυματίας Λοσάνο (στόπερ), ενώ επιστρέφει ο ΛουίςΜίγια (μέσος).

Πιθανή ενδεκάδα: Μαξιμιάνο, Ντουάρτε, Χερμάν, Αμπράμ, Αρίας, Μόντσου, Γκοναλόν, Μοντόρο, Νέβα, Λ. Σουάρες, Μπάκα (Ματσίς)

Προϊστορία: Στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα μετράει επτά νίκες, έναντι μίας νίκης (πιο πρόσφατης) των φιλοξενουμένων.

29.04.21 La Liga Μπαρτσελόνα Γρανάδα 1:2
19.01.20 La Liga Μπαρτσελόνα Γρανάδα 1:0
29.10.16 La Liga Μπαρτσελόνα Γρανάδα 1:0
09.01.16 La Liga Μπαρτσελόνα Γρανάδα 4:0
27.09.14 La Liga Μπαρτσελόνα Γρανάδα 6:0
23.11.13 La Liga Μπαρτσελόνα Γρανάδα 4:0
22.09.12 La Liga Μπαρτσελόνα Γρανάδα 2:0
20.03.12 La Liga Μπαρτσελόνα Γρανάδα 5:3

**Αδιάφορος ο άσσος στο 1,29 στην κατάσταση που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή η Μπαρτσελόνα, ενώ για κόντρα…ούτε λόγος, αφού η Γρανάδα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Υποχρεωτικά θα πάμε σε επιλογή ειδικού στοιχήματος και το AnytimeScorer του Ντεπάι είναι μία αρκετά καλή επιλογή, το οποίο το συναντάμε στο 1,81 σε μία από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς (Meridianbet)

 

1STDEPOSITBONUS: 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

 

Send this to a friend