Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ένα όνομα βγήκε και ένα μπήκε στη λίστα τραυματιών της ΑΕΚ… (νεότερα για Γκαρσία και Εσπινόσα)
Ένα όνομα βγήκε και ένα μπήκε στη λίστα τραυματιών της ΑΕΚ… (νεότερα για Γκαρσία και Εσπινόσα)

Ένα όνομα βγήκε και ένα μπήκε στη λίστα τραυματιών της ΑΕΚ… (νεότερα για Γκαρσία και Εσπινόσα)

Ακόμα ένας τραυματισμός προέκυψε στην ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Άνχελ Γκαρσία αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή με μυϊκό πρόβλημα από τον αγώνα με την Πάφο στο 40ο λεπτό, με αποτέλεσμα ο Ισπανός αριστερός μπακ να πρέπει να περάσει σήμερα (20/09) από μαγνητικό τομογράφο (MRI) προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Εκ πρώτης όψεος, το πρόβλημα φαίνεται να είναι στο δικέφαλο του ποδιού του. Ακόμη κι αν πρόκειται στην καλύτερη των περιπτώσεων σε τράβηγμα, θα χρειαστεί λίγες μέρες ώστε να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ως εκ τούτου, είναι δεδομένο πως θα χάσει τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με την Αλκή (22/09, 19:00). Για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα, θα λέγαμε πως είναι εξαιρετικά αμφίβολη, βάση τα τωρινά δεδομένα.

Απ’ εκεί και πέρα, ήδη στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές με μυϊκά προβλήματα, οι οποίοι δεν πρόκειται να αγωνιστούν σίγουρα την Τετάρτη στο κύπελλο. Ο ένας είναι ο Τιάγκο που εδώ και πολύ καιρό είναι εκτός και θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο όπως είπε ο Νταβίντ Καταλά. Ο Βραζιλιάνος σίγουρα χάνει και τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος που είναι με τον Ολυμπιακό στην Αρένα την ερχόμενη Δευτέρα (27/09, 19:00). Και ο άλλος είναι ο Μαρτίνεθ, του οποίου αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του μέσα στις επόμενες μέρες.

Να σημειώσουμε, ότι ο Εσπινόσα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανήλθε σε ρυθμούς προπόνησης από σήμερα (20/09).

Σταυριάνα Χαρούς – Larnakaonline Sports

Send this to a friend