Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Νοέμβριο ανοίγει το Radisson Larnaca Beach Resort
Νοέμβριο ανοίγει το Radisson Larnaca Beach Resort

Νοέμβριο ανοίγει το Radisson Larnaca Beach Resort

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Καθυστέρηση 14 μηνών μετρά η ολοκλήρωση και λειτουργία του πολυτελέστατου ξενοδοχείου Radisson Larnaca Beach Resort, που ανεγείρεται στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης (πρώην ξενοδοχείο Princess).

Η πανδημία δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα της ευρύτερης Λάρνακας που ανεγείρεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, αφού έχει παρατηρηθεί σημαντική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των κατασκευαστικών έργων, καθότι κάποια εργοστάσια από το εξωτερικό καθυστέρησαν την παράδοση υλικών που απαιτούνται για το κτίσιμο του ξενοδοχείου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Sunnyseekers που θα διαχειρίζεται την εν λόγω μονάδα, Μάριος Πολυβίου, δήλωσε στην εφημερίδα μας ότι με τα νέα δεδομένα που έχει προκαλέσει η πανδημία, υπολογίζεται ότι το ξενοδοχείο θα είναι ολοκληρωμένο κτηριακά μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο και θ’ ανοίξει τις πύλες του τον Νοέμβριο, ανεξάρτητα από τις κρατήσεις που θα υπάρχουν εκείνο το διάστημα. Ήδη το πεντάστερο ξενοδοχείο παρουσιάζει καθυστέρηση πέραν του ενός χρόνου, αφού τα αρχικά σχέδια προέβλεπαν έναρξη λειτουργίας του τον Ιούλιο του 2020…

Ο Μ. Πολυβίου είπε ότι το Radisson Larnaca Beach Resort θα είναι ξενοδοχείο που θα παραμένει ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και δεν θα προσφέρει υπηρεσίες «All Inclusive». Ως εκ τούτου, οι ένοικοι του ξενοδοχείου θα διακινούνται και θα ξοδεύουν στην πόλη.

Η νέα 8όροφη ξενοδοχειακή μονάδα, που θεωρείται από τις πιο πολυτελείς σε ολόκληρη την Κύπρο, θα διαθέτει 202 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου σουίτες καθώς και δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες. Θα διαθέτει, επίσης, συνολικά 56 δωμάτια κήπου, που θα βρίσκονται γύρω από την πισίνα και πλησίον της θάλασσας.

«Το ξενοδοχείο μας θα φέρει ποιοτικό τουρισμό στη Λάρνακα, κάτι που δεν υπάρχει αυτή την εποχή στην πόλη κι επαρχία μας.

Όλες οι μέχρι σήμερα ενδείξεις για το 2021 συνηγορούν ότι φέτος θα έχουμε καλύτερη τουριστική σεζόν απ’ ότι πέρσι, αλλά και πάλι θα είμαστε πίσω όσον αφορά κρατήσεις σε σχέση με το 2019. Έχει δρόμο ακόμα η ξενοδοχειακή μας βιομηχανία μέχρι να φθάσει στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων προ πανδημίας», κατέληξε ο κ.Πολυβίου.

Send this to a friend