Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Aναμένεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Aναμένεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας

Aναμένεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται από αύριο.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα νότια νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, σε ανατολικές κυρίως παράλιες περιοχές. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται κατά διαστήματα να παρατηρείται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα, στο εσωτερικό και στα ορεινά και θα κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη και την Τετάρτη, αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση στη θερμοκρασία, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend