Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το πάλεψε η Ανόρθωση, λύγισε στην αποτελεσματική Παρτιζάν!
Το πάλεψε η Ανόρθωση, λύγισε στην αποτελεσματική Παρτιζάν!

Το πάλεψε η Ανόρθωση, λύγισε στην αποτελεσματική Παρτιζάν!

Ήττα με 2-0 γνώρισε η Ανόρθωση από την Παρτιζάν στο ΓΣΠ στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. 

Η ομάδα του Κετσπάγια αν και ξεκίνησε καλά τον αγώνα δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και δέχτηκε γκολ στο 42′ από τον Μένινγκ, ενώ στο δεύτερο μέρος εκεί που πίεζε η Ανόρθωση για να ισοφαρίσει ήρθε το 2-0 για την Παρτιζάν με το τέρμα του Γκόμες στο 68′.

Στο πρώτο μέρος όπως είπαμε η Ανόρθωση μπήκε καλά στο παιχνίδι και έδειξε να θέλει να κάνει παιχνίδι, ενώ έχασε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου και τον Μάρκοβιτς να διώχνει δύσκολα.

Από εκεί και πέρα ανέβηκε η Παρτιζάν, βρήκε δοκάρι στο 36′, ενώ στο 42′ έφτασε στο 1-0 μετά από σουτ του Μάρκοβιτς, απέκρουσε ασταθώς ο Λόρια και από κοντά ο Μένινγκ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση προσπάθησε να γίνει απειλητική και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, φτιάχνοντας στο 63′ κλασική ευκαιρία με τον Ντέλετιτς να κάνει το σουτ και τον Μάρκοβιτς να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.

Και εκεί που η Ανόρθωση ανέβηκε και έψαχνε το γκολ, στο 68′ ο Γκόμες σκόραρε ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ με ωραίο γύρισμα και απευθείας έκανε ένα δυνατό σουτ για το 2-0.

Από εκεί και πέρα μετά το 2-0 της Παρτιζάν, φάνηκε η απογοήτευση στην Ανόρθωση και δεν κατάφερε να μειώσει στο σκορ.

Έτσι η Ανόρθωση έχασε με 2-0 στο ΓΣΠ από την Παρτιζάν στην πρεμιέρα, με την Σέρβικη ομάδα να παίρνει τους πρώτους τρεις βαθμούς της.

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend