Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Μια νέα εποχή στην εμπορική ζωή της Λάρνακας ξεκίνησε χθες με τη λειτουργία του εμπορικού κέντρου Metropolis Mall, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, το οποίο από τις 10 το πρωί άρχισε να υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του.

Μπορεί η λειτουργία του Metropolis Mall να καθυστέρησε σχεδόν ένα χρόνο εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων και των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία, ωστόσο πλέον το νέο εμπορικό κέντρο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της Λάρνακας.

Από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του, κατέστη πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές, που έσπευσαν να το επισκεφθούν και να προβούν στις πρώτες τους αγορές.

Το καινούργιο Mall είναι συνολικής έκτασης 39.000 τ.μ. και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, καταστήματα ρούχων, εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης, χώρους εστίασης, κινηματογράφο, παιδότοπους, πάρκο καθώς και χώρους στάθμευσης συνολικής χωρητικότητας 1.450 θέσεων.

Το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων και των εστιατορίων ταχείας εξυπηρέτησης είναι περίπου 29.000 τ.μ. Συνολικά, το Metropolis θα φιλοξενεί 138 καταστήματα, ενώ από τη λειτουργία του εκτιμάται ότι θα προκύψουν πέραν των 600 νέων θέσεων εργασίας.

 

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησαν χθες στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, οι 17οι Παγκόσμιοι Αγώνες Σκοποβολής, που αποτελούν και την κορυφαία φετινή διοργάνωση.

Σύμφωνα με την ΣΚΟΚ, στους αγώνες συμμετέχουν 500 αθλητές και αθλήτριες από 28 χώρες.

Η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, στην παρουσία της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, η οποία έθεσε τη διοργάνωση υπό την αιγίδα της.

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο, θα παρουσιάσει την Κυριακή το πρωί την παρασκευή της Κεραλοιφής, στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων με τίτλο «ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ» που διοργανώνονται κάθε Κυριακή με σκοπό την προώθηση της κυπριακής οινογαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων.

Η σειρά εκδηλώσεων θα συνεχιστεί με διαφορετικό θέμα κάθε επόμενη Κυριακή από τις 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, με χορηγό το Υφυπουργείο Τουρισμού.

 

Send this to a friend