Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χριστοφόρου: «Ήττα από ήττα διαφέρει, με την Παρτιζάν το παλέψαμε»
Χριστοφόρου: «Ήττα από ήττα διαφέρει, με την Παρτιζάν το παλέψαμε»

Χριστοφόρου: «Ήττα από ήττα διαφέρει, με την Παρτιζάν το παλέψαμε»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον Super Sport FM 104.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την Παρτίζαν : «Δυστυχώς για εμάς διαβάσαμε σωστά στο παιχνίδι της Παρτίζαν και δεν μας έφτανε αυτό ήταν όλοι και στην μέρα τους κάτι που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο μας. Βρήκαμε την Παρτίζαν στην καλύτερη της κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Η καλύτερη της έκδοση ουσιαστικά χωρίς υπερβολή. Προσπαθήσαν οι παίκτες μας δεν έχουμε παράπονο από την προσπάθεια. Ναι είναι η δεύτερη συνεχόμενη μας ήττα ωστόσο ήττα από ήττα διαφέρει. Με την Δόξα δεν εμφανιστήκαμε με την Παρτίζαν το παλέψαμε.»

«Σχετικά με το επόμενο ταξίδι στο εξωτερικό (Βέλγιο) εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν υπάρχει απάντηση από το βελγικό κράτος σχετικά με τον αγώνα με την Γάνδη. Για να ξέρουμε αν μπορούμε να ταξιδέψουμε. Περιμένουμε ουσιαστικά την απάντηση από το κράτος για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και εμείς ανάλογα. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει η απάντηση ωστόσο εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τελειώσει θετικά η ιστορία με το ταξίδι στο Βέλγιο. Αν δεν υπάρχει γραπτός απάντηση όμως δεν μπορούμε και εμείς να ανακοινώσουμε τίποτα».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Έχουμε μπροστά μας 3 μέρες να καθαρίσει το μυαλό μας και μετά να στρέψουμε την προσοχή μας με στον αγώνα με τον Εθνικό. Μπορεί να μην άρχισε καλά η Άχνα ωστόσο είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Στόχος μόνο η νίκη για να επιστρέψουμε άμεσα στα θετικά αποτελέσματ».

Για την επιλογή του ΓΣΠ: «Όταν παίρναμε την απόφαση για το γήπεδο που θα αγωνιζόμασταν δεν γνωρίζαμε ακόμα το πόσος κόσμος θα έμπαινε μέσα δεν ξέραμε ακόμη τίποτα με τα περι εμβολιασμένων μόνο. Περιμέναμε ότι με την μείωση των κρουσμάτων όλα θα ήταν καλύτερα για αυτό άλλωστε και επιλέξαμε το ΓΣΠ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν άλλαξαν έτσι αρκετός κόσμος της Ανόρθωσης αναγκάζεται να δει τον αγώνα από το σπίτι. Είναι πολλά πράγματα μαζί που κρατάνε τον κόσμο μακριά. Πέραν το θέμα του covid είναι και η ώρα που έγινε ο αγώνας. Ακόμα και έτσι όμως μαζέψαμε αρκετός κόσμο στο γήπεδο».

Send this to a friend