Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Μέλη της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής  επισκέφθηκαν το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο στη Λάρνακα όπου είδαν από κοντά και συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα ως προς την εύρυθμη λειτουργία του.

Τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας συζήτησαν με την διεύθυνση του γυμνασίου τις άμεσες ανάγκες που υπάρχουν. Συμφωνήθηκε, σε συνεργασία με την Σχολική Εφορεία Λάρνακας, όπως καταγραφούν και να κοστολογηθούν όλες οι άμεσες ανάγκες του σχολείου, προκειμένου ν’ αποσταλεί σχετική επιστολή προς τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και προς τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης.

Ο Βουλευτής Λάρνακας και μέλος της Επιτροπής Παιδείας κ. Ανδρέας Αποστόλου μας ανέφερε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας τον ενημέρωσε ότι έχει εγκριθεί κονδύλι σχεδόν τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για την ανακατασκευή του σχολείου, αλλά οι εργασίες είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν προς το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

 

Ο Δήμος  Αραδίππου, προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης για δημιουργία δύο γηπέδων αντισφαίρισης Κοινοτικού Αθλητισμού στον χώρο του αθλητικού Κέντρου του Ομίλου αντισφαίρισης.

Η υπογραφή της Σύμβασης έγινε με τον επιτυχόντα προσφοροδότη του σχετικού διαγωνισμού. Το έργο, η αξία του οποίου ανέρχεται στις €309.000 συν ΦΠΑ, περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο γηπέδων τένις και την ανέγερση όλων των βοηθητικών εγκαταστάσεων. Οι εργασίες υλοποίησης του έργου, το οποίο θα επιχορηγηθεί από τον Κ.Ο.Α. με το ποσό των €120.000, αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Μαρτίου του 2022.

Ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της Σύμβασης, υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο έργο θεωρείται πολύ σημαντικό για τον Δήμο του.

 

Send this to a friend