Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ «Ξανάκουσα τη λέξη μαμά που στερήθηκα για 2 χρόνια…» (βίντεο)
«Ξανάκουσα τη λέξη μαμά που στερήθηκα για 2 χρόνια…»  (βίντεο)

«Ξανάκουσα τη λέξη μαμά που στερήθηκα για 2 χρόνια…» (βίντεο)

Ο Αντώνης της Κύπρου δίνει μαθήματα ζωής. Ο μικρός Αντώνης, που για χάρη του γίναμε ξανά όλοι μια αγκαλιά πλέον είναι στο σπίτι του και μπορεί να απολαμβάνει όλα όσα κάνουν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του.

Στο Ήρθε κι Έδεσε φιλοξενήθηκε η μητέρα του, Χαρά Θωμά η οποία εξιστόρησε όλα όσα πέρασε η οικογένειά της τα τελευταία χρόνια.

Η Χαρά Θωμά μίλησε για τη δυσκολότερη στιγμή σ’ όλο αυτό που έζησε. «Κινδυνεύσαμε να τον χάσουμε μπροστά στα μάτια μας. Ήταν 16 μηνών, πριν από τη γονιδιακή θεραπεία. Βρισκόμασταν στο σπίτι, έπαθε εισρόφηση και τον χάναμε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας. Ευτυχώς ο σύζυγός μου, ως νοσηλευτής έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει τον κράτησε στη ζωή. Με τη βοήθεια του Θεού ακολούθησε η νοσηλεία του στην Εντατική για τραχειοστομία».

«Η παρουσίαση του Αντώνη έγινε για κάποιο σκοπό πιστεύω. Τόσο για το Telethon, όσο και για τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας, να σταλεί το μήνυμα ότι όταν υπάρχουν θεραπείες που σώζουν ζωές δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αναβολή», σημείωσε η Χαρά Θωμά.

Στην περίπτωση του Αντώνη καθυστέρησε η διάγνωση και η λήψη του πρώτου φαρμάκου, είπε η μητέρα του.

«Άκουσα τη λέξη μανούλα λίγο πριν πάθει το πρώτο επεισόδιο. Μετά χάσαμε τη φωνή του για 1.5 χρόνο. Τώρα δυνάμωσε η φωνή του και πλέον ξανάκουσα τη λέξη μαμά. Γέμισε το σπίτι μας φωνές, που στερούμασταν για 2 χρόνια», ανέφερε.

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της Χαράς.

Πηγή:Sigmalive

Send this to a friend