Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φιλόξενο το Μιλάνο για τη Ρεάλ
Φιλόξενο το Μιλάνο για τη Ρεάλ

Φιλόξενο το Μιλάνο για τη Ρεάλ

*Στο «Σαν Σίρο» η Ίντερ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του ΤσάμπιονςΛιγκ.

0445: Inter Milano – Real Madrid 22:00 («San Siro»)

Ίντερ: Πρώτη απώλεια βαθμών για την Ίντερ στο πρωτάθλημα και αυτή ήρθε στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια με την ισοπαλία 2-2. Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ με τα γκολ των Ντιμάρκο (18′) και ΛαουτάροΜαρτίνες (44′), ωστόσο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν σε καμία απ’ αυτές το υπέρ τους προβάδισμα και έτσι η Σαμπντόρια είχε ισάριθμες απαντήσεις. Τώρα ακολουθεί πιο σημαντικό παιχνίδι απ’ εκείνο της Κυριακής (12/9) στη Γένοβα για την Ίντερ, αυτό κόντρα στην ανεβασμένη Ρεάλ Μαδρίτης για τους ομίλους του ΤσάμπιονςΛιγκ. Για την ομάδα του ΣιμόνεΙντζάγκι, το ιδανικότερο σενάριο σίγουρα θα ήταν η νίκη για να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τη κορυφαία διοργάνωση, αλλά και γενικότερα για να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία, αφού τα προηγούμενα χρόνια έμενε από νωρίς εκτός συνέχειας.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός Ευρωπαϊκής λίστας έμεινε ο Σατριάνο (επιθετικός), ενώ τραυματίας είναι ο Σένσι (χαφ). Αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο Μπαστόνι (στόπερ). Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Ντιμάρκο.

Πιθανή ενδεκάδα: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (Ντιμάρκο), Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα, Ντάμφρις, Μαρτίνες, Τζέκο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Παρόλο που έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Θέλτα την Κυριακή (12/9) η Ρεάλ, κατάφερε με σούπερ Μπενζεμά να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια μεγάλη νίκη με 5-2. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σάντι Μίνα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με το Γάλλο επιθετικό να απαντά στο 24ο. Επτά λεπτά αργότερα η Θέλτα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Τσέρβι, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπενζεμά «χτύπησε» ξανά και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 54′ ήταν η σειρά του Βινίσιους Τζούνιορ να σκοράρει και να γυρίσει το σκορ υπέρ της Ρεάλ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (72′), ο Καμαβίνγκα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «μερέγκες» ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2, για να έρθει στο 87′ ο Μπενζεμά να ολοκληρώσει το χατ τρικ και να διαμορφώσει το τελικό 5-2. Έτσι η Ρεάλ έφτασε στις τρεις φετινές νίκες και με μόλις μία απώλεια την ισοπαλία (3-3) με τη Λεβάντε διατηρήθηκε στη κορυφή της Λα Λίγκα με 10 βαθμούς, ισόβαθμη μεν με Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης. Την ίδια συνέχεια πάντως θέλει να έχει και σήμερα στην απαιτητική έξοδό της στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ για το ΤσάμπιονςΛιγκ, σε μία έδρα που πάντοτε βρίσκει τον τρόπο για να αποδράσει με τη νίκη.

Αγωνιστικά νέα: Για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός μένουν οι τραυματίες Κρόος (χαφ), ΝτάνιΘεμπάγιος (χαφ), Μπέιλ (εξτρέμ), όπως και οι Μεντί (μπακ) και Μαρσέλο (μπακ) που έρχονται από τραυματισμούς και γενικά ο Κάρλο Αντσελότι δεν δείχνει να τους έχει στα πλάνα του. Επιστρέφει στην αποστολή και στο αρχικό σχήμα ο Αλάμπα (μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά, Ε. Αζάρ.

Προϊστορία: Φιλόξενο το Μιλάνο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί, πέτυχε ισάριθμες νίκες.

25.11.20 Champions League Ίντερ Ρεάλ Μαδρίτης 0:2
27.07.15 International Champions Cup Ίντερ Ρεάλ Μαδρίτης 0:3
10.08.13 Friendly International Match Ίντερ Ρεάλ Μαδρίτης 0:3

**Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς αυτό στο Μιλάνο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που επιθετικά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ αμυντικά έχουν κάποια θεματάκια. (Γκολ/Γκολ και Over 2,5 στο 2,08, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet)

 

REDTHURSDAYBONUS: Επωφεληθείτε αύριο Πέμπτη (16/9) 100% Επιπλέον Μπόνους μέχρι €30!

 

Send this to a friend