Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καζαμίας: «Ο δρόμος είναι μακρής, πολλές ομάδες θέλουν την άνοδο»
Καζαμίας: «Ο δρόμος είναι μακρής, πολλές ομάδες θέλουν την άνοδο»

Καζαμίας: «Ο δρόμος είναι μακρής, πολλές ομάδες θέλουν την άνοδο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στο Super Sport FM 104.0 και στην Κατερίνα Κυριάκου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, τον κόσμο της και την εκδήλωσει που διοργανώνει ο Σύλλογος.

Αρχικά: «Μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα σε όλους τους τομείς. Είχαμε καλή παρουσία, τον κόσμο στο πλευρό μας και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο. Από την Κυριακή όμως βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

«Το επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ θα μπορούσε να είναι Α’ κατηγορίας. Πάμε υποψιασμένοι γιατί δεν νίκησε η ΕΝΠ αι διψά για νίκη».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας ήταν εκεί, κατέκλεισε την κερκίδα, είχε πολλή ενθουσιασμό η κερκίδα, και παρόλη την πίκρα και την απογοήτευση που δώσαμε του κόσμου ήταν εκεί. Αυτό σχολιάστηκε και από τον προπονητή και από τους παίκτες της ομάδας».

«Καμιά φανέλα και κανένα φαβορί δεν κερδίζει μόνο του, αν δεν δείξει η ομάδα ότι το θέλει. Την έχουμε πάθει αρκετές φορές. Πέρσι μπήκαμε στα πλέι οφ με διαφορά και υποβιβαστήκαμε».

«Πολλές ομάδες θέλουν την άνοδο. Το είπε και η Αλκή και ο Οθέλλος και άλλες ομάδες ότι ενδιαφέρονται για την άνοδο. Ο δρόμος είναι πολύ μακρής».

«Πέρσι ήταν εφιαλτική η κατάσταση με τον κορονοϊό, εύχομαι καμιά ομάδα να μην περάσει ότι περάσαμε εμείς, και να μην έχει ούτε την ίδια αντιμετώπιση».

Για την εκδήλωση που οργανώνει: «Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι μόνο αθλητικό Σωματείο, αλλά και κοινωνικοπολιτιστικό. Έχουμε οργανώσει αυτή την εκδήλωση «Το Γέρικο Δεντρό». Δεν έχει να κάνει ούτε με αθλητισμό ούτε με την πολιτική ούτε με κάτι άλλο. Έχει σχέση με την Αμμόχωστο και καλούμε όχι μόνο τον κόσμο της ομάδας μας, αλλά όλο τον κόσμο να έρθει».

Send this to a friend