Home ΛΑΡΝΑΚΑ Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το Metropolis Mall
Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το Metropolis Mall

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το Metropolis Mall

Είναι οριστικό. Το Metropolis Mall ανακοίνωσε χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του ότι ανοίγει τις πύλες του για το κοινό την Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου.

Έπειτα από πολλές αναβολές ως προς την έναρξη λειτουργίας του εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία, το νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας μπαίνει για τα καλά στη ζωή των Κυπρίων και ξένων επισκεπτών, προσδοκώντας ν’ αποτελέσει το καινούργιο σημείο αναφοράς της πόλης του Ζήνωνα.

Υπενθυμίζουμε, ότι αρχικά η λειτουργία του Mall ήταν προγραμματισμένη το φθινόπωρο του 2020…

Στην ιστοσελίδα του Metropolis Mall (www. Metropolismall.com.cy) γίνεται λεπτομερής αναφορά στα διάφορα brands που θα φιλοξενούνται σ’ αυτό.

Το νέο εμπορικό κέντρο θα διαθέτει συνολικά 135 καταστήματα, κινηματογράφο, εστιατόρια, καφετέριες καθώς κι εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης. Οι διάφοροι χώροι εστίασης θα διαθέτουν βεράντες, ενώ εξωτερικά θα υπάρχουν χώροι πρασίνου.

Το Metropolis θα διαθέτει, επίσης, παιχνιδότοπο, πάρκο για παιδιά, ποδηλατόδρομο και μεγάλο αριθμό χώρων στάθμευσης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του εμπορικού κέντρου γίνεται, επίσης, ονομαστική αναφορά στα brands που θα στεγάζονται στο Metropolis Mall, τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Κύπρο, όπως είναι τα ΚΙΚΟ ΜΙLANO, KIABI ΧΙΜΙ VOQUE, Pow Τhe Shop κ.α.

600-700 θέσεις εργασίας

Παράλληλα με το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου στη Λάρνακα, σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις, αναμένεται ότι θα καλυφθούν, σε πρώτη φάση, γύρω στις 600 – 700 κενές θέσεις για την στελέχωση των καταστημάτων και διαφόρων άλλων σημείων.

Το γεγονός αυτό εκτιμάται ότι θα επιφέρει οφέλη στην τοπική οικονομία και στην μείωση της ανεργίας στην γύρω περιοχή.

Το Metropolis Mall είναι κτισμένο σε μια ιδανική γεωγραφική τοποθεσία, στην ενορία Αγίου Γεωργίου, έναντι του νέου ΓΣΖ.

Βρίσκεται ουσιαστικά στην είσοδο της Λάρνακας από την Αραδίππου και κατ’ επέκταση από τη Λευκωσία, ενώ λόγω της κοντινής απόστασης που βρίσκεται από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αμμοχώστου, εκτιμάται ότι θα προσελκύσει και αρκετό κόσμο από τα Κοκκινοχώρια.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend