Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου τρέχουμε για την ελπίδα – “Race for cure”
Το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου τρέχουμε για την ελπίδα – “Race for cure”

Το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου τρέχουμε για την ελπίδα – “Race for cure”

Το Race for the Cure πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο και πρώτη φορά με διοργανωτή την Europa Donna Κύπρου. Απώτερος μας στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Είναι αγώνας δρόμου, περίπατου, κωπηλασίας, ορειβασίας, ποδηλασίας και γενικότερα άσκησης ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η εκδήλωση θα γίνει Παγκύπρια σε διάφορα σημεία της Κύπρου. Ένα κύριο αθλητικό γεγονός στην επαρχία Λάρνακας στις 26/09/2021 ημέρα Κυριακή και με πιο συμβολικό χαρακτήρα αγώνα στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου στις 25/09/2021 ημέρα Σάββατο. Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν θα αφορούν 3 χλμ περπάτημα για τους χομπιστές-περιπατητές και 5χλμ διαδρομή για τους αθλούμενους και αθλητές. Στο κύριο event θα υπάρχει χρονομέτρηση στην διαδρομή των 5χλμ όπως και απονομή βραβείων. Όσον αφορά τους συμβολικούς μας αγώνες, θα μαζευτούμε σε ένα σημείο και θα πορευτούμε όλοι μαζί σε μια διαδρομή για ενημέρωση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού.

Εκτός από τους δικούς μας αγώνες που θα πραγματοποιηθούν, μέσα στα πλαίσια των ημερών 26/09/21-10/10/21 μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και την δική σας ομάδα και να απoφασίσετε οι ίδιοι σε πιο σημείο θα μαζευτείτε για να κάνετε το περπάτημα σας ή το τρέξιμο σας για τον σκοπό του Race for the Cure. (Τήρηση μέτρων προστασίας κατά του ιού Covid-19 όπως ορίζονται από την Κυπριακή Δημοκρατία με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας). Μπορείτε να επιλέξετε σε ποιον αγώνα θα λάβετε μέρος και στη συνέχεια επιλέγετε ατομική εγγραφή ή δημιουργία ομάδας ή μπορείτε να διαλέξετε υφιστάμενη ομάδα και να γίνετε μέλος.

Με την συμβολή όλων, μέσω των social media όπως Facebook, Instagram, Twitter κ.λπ., ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού δημιουργώντας το δικό σας ροζ, διαδικτυακό buzz! Μοιραστείτε τις προπονήσεις σας, τις ρoζ εμφανίσεις σας, τις προετοιμασίες και τις συναντήσεις σας στα κοινωνικά σας δίκτυα χρησιμοποιώντας το hashtag #RFTC2021, #RaceForTheCureCyprus2021, #breastcancer, #όλοιμαζίμπορούμε και εμπνεύστε και άλλα άτομα να πάρουν μέρος. Συνεχίζουμε, μοιραζόμαστε τη χαρά του αγώνα και στηρίζουμε τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη

Οι εγγραφές για το Race for the Cure γίνονται στo www.raceforthecure.eu και το κόστος κάθε συμμετοχής ανέρχεται στα €10 (περιλαμβάνεται T-shirt).
>> 25 & 26 Σεπτεμβρίου τρέχουμε για την ελπίδα!


Γιατί μαζί είμαστε πιο Δυνατοί!

• Επαρχία Λεμεσού: Ο Μόλος στο ύψος της εισόδου με το παλιό Λιμάνι, με κατεύθυνση μέσω του Μόλου και του Πεζόδρομου, μέχρι το ύψος της Ακτής Ολυμπίων όπου θα κάνουμε αναστροφή και θα επιστρέψουμε πίσω στην αφετηρία.

• Επαρχία Λευκωσίας: Αρχή του Γραμμικού Πάρκου Πεδιαίου Ποταμού απέναντι από την Βουλή των Αντιπροσώπων προς το Προεδρικό Μέγαρο όπου θα κάνουμε αναστροφή και θα επιστρέψουμε πίσω στην αφετηρία.

• Επαρχία Πάφου: Έξω από το Μεσαιωνικό Κάστρο, με κατεύθυνση μέσω του πεζόδρομου προς την παραλία Κέφαλος όπου θα κάνουμε αναστροφή και θα επιστρέψουμε πίσω στην αφετηρία.

• Επαρχία Λάρνακας: Αφετηρία την Πλατεία Ευρώπης επί της Λεωφόρου Αθηνών, με κατεύθυνση μέχρι την συμβολή της Πιαλέ Πασιά με Σιούμπερτ όπου θα κάνουμε αναστροφή και θα επιστρέψουμε.

Send this to a friend