Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σόκαρε την Ανόρθωση η Δόξα με σούπερ Σαντίκ! (βίντεο)
Σόκαρε την Ανόρθωση η Δόξα με σούπερ Σαντίκ! (βίντεο)

Σόκαρε την Ανόρθωση η Δόξα με σούπερ Σαντίκ! (βίντεο)

Κακό ξεκίνημα για την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα για τη νέα σεζόν, καθώς η “Κυρία” ηττήθηκε στο Μακάρειο με 1-0 από τη Δόξα. 

Το γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε ο Σαντίκ στο 42′, ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολών των Τιτζανί στο 23′ για τη Δόξα και Ντέλετιτς στο 27′ για την Ανόρθωση.

Η Ανόρθωση χωρίς ιδιαίτερα καλή απόδοση, απογοήτευσε, ενώ από την άλλη η Δόξα με παιχνίδι τακτικής και με πολύ καλή εμφάνιση πήρε το πρώτο της τρίποντο, φτάνοντας στους τέσσερις βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση προσπάθησε να φτιάξει κάποιες ευκαιρίες και να παίξει οργανωμένα από πίσω, όμως η Δόξα πίεσε ψηλά και δυσκόλεψε το έργο της ομάδας του Κετσπάγια.

Στο 21′ ο Πόποβιτς απείλησε τη Δόξα με μακρινό σουτ, όμως ο Σισκόφσκι είπε “όχι”.

Δύο λεπτά αργότερα ο Τιτζανί χτύπησε επικίνδυνα τον Αρτυματά και δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας με 10 τη Δόξα.

Η Ανόρθωση δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και στο 27′ ο Ντέλετιτς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας και την Ανόρθωση με 10.

Από εκεί και πέρα η Ανόρθωση προσπάθησε να φτιάξει κάποια φάση, όμως η Δόξα στεκόταν αρκετά καλά και στο 42′ κατάφερε να σκοράρει μετά από όμορφη ενέργεια του Κοβάσεβιτς αυτός έδωσε την μπάλα στον Σαντίκ και από κοντά έκανε το 1-0, αποτέλεσμα με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση μπήκε στο γήπεδο για να γυρίσει το παιχνίδι.

Η ομάδα του Κετσπάγια είχε στο μισό γήπεδο τη Δόξα, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Εκεί που η “Κυρία” πίεζε η Δόξα στο 86′ κέρδισε πέναλτι, με τον Αρτυματά να ανατρέπει τον Τραϊτσέφσκι που ήταν σε θέση βολής απέναντι στον Λόρια.

Μετά από διαβούλευση του διαιτητή με το VAR ο Σαντίκ στο 89′ εκτέλεσε το πέναλτι και σκόραρε για δεύτερη φορά, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Έτσι η Δόξα πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στην Ανόρθωση, με την “Κυρία” να φεύγει χωρίς ιδιαίτερα καλή απόδοση και με άδεια χέρια από το Μακάρειο.

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Ανανέ, Ασαμόα, Σαντίκ, Κοβάσεβιτς (Κυριάκου 76′), Αντάμοβιτς, Στυλιανού, Καραμανώλης, Εμπραλίτζε (Σασί 66′), Τραϊτσέφσκι

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Ολιβέιρα, Οικονομίδης, Χριστοφή, Βασιλείου, Καλλής, Κυριάκου, Σασί, Ντίας

Ανόρθωση: Λόρια, Κορέα (Καλτσάς 54′), Κορέια (Αβραάμ 77′), Αραγιούρι, Ρισβάνης, Πόποβιτς (Χουσμπάουερ 77′), Αρτυματάς, Ουάρντα (Ρουσιάς 67′), Λάζαρος (Νινούα 77′), Ντέλετιτς, Λάφερτι

Στον πάγκο: Τζουρ, Αντωνιάδης, Ρουσιάς, Αβραάμ, Κατσαράβα, Καλτσάς, Μπουσούλαζιτς, Χουσμπάουερ, Νινούα, Ιωάννου, Χατζημιτσής

Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Ηροδότου Ξένια
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend