Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Με όπλο την έδρα και τον… ενθουσιασμό (πιθανή 11άδα)
Με όπλο την έδρα και τον… ενθουσιασμό (πιθανή 11άδα)

Με όπλο την έδρα και τον… ενθουσιασμό (πιθανή 11άδα)

Την πρώτη της νίκη ψάχνει στο πρωτάθλημα απόψε η ΑΕΚ η οποία υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ομόνοια (20:00) και θέλει να πάρει το τρίποντο που θα την βοηθήσει ποικιλοτρόπως.

Μετά την απογοητευτική πρεμιέρα και το 1-1 με τη Δόξα ο Τσάβι Ρόκα πήρε «σκούπα» και έκανε ριζικές αλλαγές με την στήριξη της διοίκησης και του προέδρου Άντρου Καραπατάκη που έβαλε ξανά το χέρι βαθιά στην τσέπη. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, οι νέοι παίκτες ανέβασαν την ποιότητα της ομάδας και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ΑΕΚ θα μπορέσει να επιστρέψει στα επίπεδα που θέλει και ο κόσμος.

Στην Αρένα η ομάδα της Λάρνακας και με την δυναμική παρουσία του κόσμου μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό όπλο. Περίπου 3000 φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να είναι στο γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Καταλά.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να επιλέξει τον Μαρτίνεθ κάτω από τα δοκάρια αν και υπάρχει σκέψη και για τον Τούμπα, δεξιά της άμυνας θα είναι ο Τάντι, αριστερά ο Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί οι Μιλίσεβιτς και Μίκελ.

Στην μεσαία γραμμή Λουίς Γκουστάβο και Εσπινόσα είναι οι επικρατέστεροι ενώ καραδοκούν Μάμας και Ναούμ. Πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο αναμένεται να κινείται ο Τρισκόφσκι που θα πλαισιώνει τον Ντάρμπισαϊαρ που λογικά θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, δεξιά θα κινείται ο Ακοράν και αριστερά θα είναι ο Φαράζ, εκτός αν προτιμηθεί ο Γκιούρτσιο.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend