Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ 13 διάσημοι που έφυγαν από τη ζωή σε τροχαίο
13 διάσημοι που έφυγαν από τη ζωή σε τροχαίο

13 διάσημοι που έφυγαν από τη ζωή σε τροχαίο

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, αθλητές και πριγκίπισσες που είχαν μια ζωή όπως ονειρεύονταν, αλλά, δυστυχώς, τα όνειρα τους σβήστηκαν στην άσφαλτο.

Δώδεκα επώνυμοι όπου η ζωή ήταν απλόχερη μαζί τους χαρίζοντας τους δόξα, διακρίσεις και αναγνωρισιμότητα στον τομέα τους. Έζησαν έντονα, σαν να ρουφούσαν την κάθε στιγμή για να μπορέσουν να χορτάσουν τα πάντα, καθώς οι δέκα απο αυτούς έφυγαν σε μικρή ηλικία.

Κοινός παρανομαστής στις ζωές και των 13 αναγνωρίσιμων προσώπων είναι πως έχασαν τη ζωή τους ύστερα από τροχαίο δυστύχημα σκορπώντας απέραντη θλίψη στις οικογένειες, τους φίλους και τους fans τους.

Mad Clip

Mad Clip

Ξημερώματα Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 2:30. Ο 34χρονος Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε στη περιοχή της Βουλιαγμένη. Ο γνωστός τράπερ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχασε τον έλεγχο του ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως ένα μεγάλο ευκάλυπτο, όπου ανακόπηκε η πορεία του. Η πρόσκρουση ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα ο Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip, να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο ιδιος, σε παλαιότερη συνέντευξη του, είχε δηλώσει δημόσια την αγάπη που έχει τόσο στα ακριβά αυτοκίνητα όσο και στην ταχύτητα. Δυστυχώς, η αγάπη του για την ταχύτητα ήταν αυτή που του έκοψε τόσο πρόωρα το νήμα της σύντομης ζωής του.

Παντελής Παντελίδης

Ήταν Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο λαϊκός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό. Το μαύρο τζιπ ξέφυγε της πορείας του, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα ο Παντελής Παντελίδης να ανασυρθεί νεκρός. Στο αυτοκίνητο ήταν μαζί του δύο κορίτσια, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η είδηση του θανάτου του έγινε πρώτο θέμα, ενώ στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή υπάρχουν μέχρι σήμερα λουλούδια. Ο κόσμος δεν ξέχασε ποτέ το λαϊκό παιδί όπου μόνος του κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει «πρώτο όνομα» στις πίστες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Άννα Πολλάτου

Άννα Πολλάτου

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής «έφυγε» σε ηλικία 31 ετών έπειτα από τροχαίο ατυχημα που είχε στην Εθνική οδό Πύργου -Πατρών. Η Άννα Πολλάτου κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Κυλλήνης προκειμένου να πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κεφαλλονιά να δει την οικογένεια της, όταν για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα από την αντίθετη πλευρά. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 17 Μαϊου 2014 βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια της νεαρής αθλήτριας.

Πάνος Ζάρλας

Πάνος Ζάρλας

Ο νικητής του Power of Love επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων του, ξημερώματα 31ης Μαϊου του 2019, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του επί της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Ο 28χρονος Πάνος Ζάρλας χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα κιγκλιδώματα χάνοντας ακαριαία τη ζωή του, ενώ δεν φορούσε προστατευτικό κράνος στο κεφάλι.

Τόμας Πρωτόπαππας

Τόμας Πρωτόπαππας

Πρωινό Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, ο Τόμας Πρωτόπαπας κατευθυνόταν προς το στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Dr Cook» στην οποία θα συμμετείχε. Για άγνωστο λόγο ο 26χρονος ηθοποιός σταμάτησε στη δεξιά λωρίδα της Αττικής Οδού, όταν ένα βαν ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Τόμας. Ο ίδιος πάλεψε επί 10 εβδομάδες στο νοσοκομαίο του ΚΑΤ, όπου και είχε μεταφερθεί, αλλά προσεβλήθη από σοβαρή λοίμωξη την οποία ο αδύναμος οργανισμός του δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει.

Θόδωρος Αγγελόπουλος

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 77 ετών, στις 24 Ιανουαρίου 2012, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος βρισκόταν στον περιφερειακό δρόμο της Δραπετσώνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της κινηματογραφικής του ταινίας «Η άλλη θάλασσα» όπου και τραυματίστηκε από διερχόμενη μοτοσυκλέτα, καθώς επιχειρούσε να διασχίσει το δρόμο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, παρέμεινε στην εντατική μέχρι που κατέληξε  το ίδιο βράδυ λόγω πολλαπλών εγκεφαλικών κακώσεων.

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Ξημερώματα 2 Δεκεμβρίου του 2008 ο 31χρονος Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Η μηχανή που οδηγούσε ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης συγκρούστηκε με Ι.Χ στην οδό Αμαλίας, στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Γιώργος Λουκανίδης

Ο 31χρονος γυμναστής, το χαμογελαστό παιδί που είχε γίνει γνωστό μέσω της τηλεόρασης και της συμμετοχής του στον Πρωινό Καφέ, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου 1998. Επέστρεφε από τον Κάλαμο όπου διασκέδαζε, παρέα με έναν φίλο του. Για άγνωστο λόγο ο φίλος του-οδηγός της Porsche έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει από τον δρόμο, να χτυπήσει με δύναμη από την πλευρά του συνοδηγού σε κολόνα της ΔΕΗ και ύστερα από τρελή πορεία περίπου 60 μέτρων να καταλήξει σε κάποιο ανάχωμα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Νταίανα

Φέτος, στις 31 Αυγούστου, συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από την ημέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο στο Παρίσι, μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα. Η «πριγκίπισσα του λαού» ήταν στην Πόλη του Φωτός μαζί με τον σύντροφο της, Ντόντι Αλ Φαγέντ όταν έφυγαν από κεντρικό ξενοδοχείο και η τρελή καταδίωξη από δημοσιογράφους για ένα κοινό κλικ κατέληξε σε τραγωδία. Στο ίδιο τροχαίο στη γέφυρα Αλμά στο Παρίσι τη νύχτα της 31ης Αυγούστου 1996 έχασαν τη ζωή τους ο σύντροφό της Ντόντι αλ Φαγιέντ και ο οδηγός της μαύρης Mercedes Ανρί Πολ.

Ντράζεν Πέτροβιτς

Ντράζεν Πέτροβιτς

Τον αποκαλούσαν Μότσαρτ του μπάσκετ. Ενας από τους αδιαμφισβήτητα πιο χαρισματικούς μπασκετμπολίστες που γέννησε η Ευρώπη, ο Κροάτης Ντράζεν Πέτροβιτς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της 7ης Ιουνίου 1993, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του, αλλά και τους Ελληνες φιλάθλους καθώς βρισκόταν σε συνομιλίες με τον Παύλο Γιαννακόπουλο για να έρθει Παναθηναϊκό.

Εκείνο το βροχερό απόγευμα ο Ντράζεν Πέτροβιτς επέστρεφε οδικώς μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και μια φίλη τους στην Κροατία, από την Πολωνία όπου βρίσκονταν με την εθνική ομάδα της χώρας του για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1993

Ο Πέτροβιτς κοιμόταν και δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν η αρραβωνιαστικιά του προσέκρουσε πάνω σε φορτηγό που είχε χάσει τον έλεγχο, εισχωρώντας στην οδική διαχωριστική νησίδα. Οι δύο κοπέλες τραυματίστηκαν, αλλά επέζησαν, ενώ ο Ντράζεν έχασε τη ζωή του.

Πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι

Γκρέις Κέλι

Λίγα χρόνια νωρίτερα, μια άλλη πριγκίπισσα άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό έφυγε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1982 στο δρόμο της Τρούμπια. Στο αυτοκίνητο ήταν μαζί με την κόρη της, Στεφανί και οι δύο γυναίκες έπεσαν στον γρεμό. Η κόρη της κατάφερε να σωθεί, ενώ η αγαπημένη μούσα του Χίτσκοκ και μετέπειτα πριγκίπισσα την επόμενη ημέρα υπέκυψε στα βαριά τραύματά της.

Πολ Γούοκερ

Η είδηση του πρόωρου θανάτου του, τον Νοεμβρίου του 2013, έκανε το γύρο του κόσμου. Ο ηθοποιός έγινε γνωστός το 2001 όταν έπαιξε στους «Μαχητές των δρόμων». Ο ίδιος ήταν συνοδηγός σε μια Πόρσε, την οποία οδηγούσε φίλος του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να κορφωθοούν σε ένα δέντρο και το όχημα να τυλιχτεί αμέσως στις φλόγες. Εκείνη την περίοδο ο ηθοποιός έπαιζε στο Fast and Furious, το οποίο δεν ολοκλήρωσε ποτέ, ενώ οι συντελεστές τον αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο όταν η ταινία βγήκε στις αίθουσες.

Τζέιμς Ντιν

Tζέιμς Ντιν

Σε ηλικία μόλις 24 ετών ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1955. Αν και φέτος θα συμπληρωθούν 66 χρόνια από τον θάνατο του, τα αίτια κάτω από τα οποία του κόστισαν τη ζωή του παραμένουν αδιευκρίνιστα. Λάτρης της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες. Εκείνο το απόγευμα ο Τζέιμς Ντιν θα συμμετείχε σε έναν ακόμη αγώνα όταν βρέθηκε νεκρός δίπλα στον μηχανικό του, ο οποίος ήταν βαριά τραυματισμένος. Αν και έφυγε πολύ νωρίς κατάφερε στη σύντομη ζωή του να γίνει σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς.

πηγή: iefimerida.gr

Send this to a friend