Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το όνειρο υλοποιείται – Στην τελική ευθεία το Πάρκο τοξοβολίας στην Πύλα (φώτος)
Το όνειρο υλοποιείται – Στην τελική ευθεία το Πάρκο τοξοβολίας στην Πύλα (φώτος)

Το όνειρο υλοποιείται – Στην τελική ευθεία το Πάρκο τοξοβολίας στην Πύλα (φώτος)

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Κυπριακής τοξοβολίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου, αναφέρεται στα έργα που είναι σε εξέλιξη για το ομοσπονδιακό πάρκο τοξοβολίας που ολοκληρώνεται στην Πύλα.

Διαβάστε την ανάρτηση του:

Όταν θέλεις, μπορείς!!! Είναι μεγάλη η ημέρα ή σημερινή. Το ομοσπονδιακό πάρκο τοξοβολίας στην Πυλα το οποίο θεωρείται πρότυπο έχει μπει στο τελευταίο στάδιο με την τοποθέτηση γρασιδιού το οποίο από σήμερα ποτιζεται.

Ως εκ τούτου εντός λίγων ημερών το γήπεδο θα παραδοθεί για τις προπονήσεις των Σωματείων της Λάρνακας και όχι μόνο.

Το Ομοσπονδιακο Πάρκο Τοξοβολίας βρίσκεται Μόλις 400 μέτρα μακριά από την τουριστική περιοχή και τη θάλασσα, ενώ εκτός από τα ξύλινα περιτοιχασματα ασφαλείας έχει εντελώς περιβαλλοντικο χαρακτήρα αφού υπολογίζουμε να φυτευθούν ακόμη 100 δέντρα περιμετρικά.

Το γήπεδο, επίσης, έχει προβολείς, αυτόματο σύστημα ποτίσματος, γραφεία, αποθηκευτικό χώρο, αποδυτήρια, τουαλέτες και όλες τις προδιαγραφές για ΑΜΕΑ.
Σημειώνεται ότι δεν έχει ξοδευτεί ούτε ένα ευρώ από κρατικά κονδύλια και ούτε κόστισε στην περαιτέρω ανάπτυξη της Ομοσπονδίας.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου έναν σπουδαίο άνθρωπο, τον Κοινοταρχη Πυλας, Σιμο Μυτιδη που έκανε το όραμα μας, όραμα του, καθώς και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας και όλους όσους έσπευσαν να στηρίξουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια.

Δεν νομίζω οι περισσότεροι νσ κατάλαβαν τι πραξαμε. Πήραμε ένα άγονο πάρκο και το κάναμε γήπεδο τοξοβολίας δίδοντας του τεράστια οικολογική ανάπτυξη με δέντρα, γρασιδια, φυτά και πράσινο!! Τοξοβολία έχεις πλέον ακόμη ένα γήπεδο και έπονται και άλλα!!!

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend