Home ΕΞΟΔΟΣ BRUNCHERIES Πάμε για λαχταριστό brunch 5 στέκια στο κέντρο της πόλης
Πάμε για λαχταριστό brunch  5 στέκια στο κέντρο της πόλης

Πάμε για λαχταριστό brunch 5 στέκια στο κέντρο της πόλης

Το brunch, ο συνδυασμός πρωινού και μεσημεριανού, έχει πλέον γίνει μια από τις αγαπημένες συνήθειες του σαββατοκύριακου. Οι επιλογές πολλές καθώς κάθε πόλη έχει και τα δικά της μέρη που σερβίρουν λαχταριστά brunch. Ξεκίνα το σαββατοκύριακο σου με σοκολατένια pancakes, αφράτα κρουασάν, bagel, θρεπτικά smoothies και ό,τι άλλο τραβά η όρεξη σου.

 

Mercato Brunch & Charcuterie 
Στο Mercato Brunch & Charcuterie λοιπόν που λειτούργησε μόλις την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στην πολυσύχναστη πλατεία του Αγίου Λαζάρου, θα συναντηθείς με τους φίλους σου, θα απολαύσεις μοναδικό brunch, τη λιακάδα και θα περάσεις καλά στο υπέροχο περιβάλλον που δημιούργησαν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by μercáτo (@mercato_larnaca)

Edem’s Yard
Ένα εξειδικευμένο μαγαζί για λαχταριστά πιάτα brunch στο κέντρο της Λάρνακας. Νόστιμα pancakes, πιάτα με αυγά, healthy επιλογές σε ένα προσεγμένο περιβάλλον όπου κυριαρχεί το λευκό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edem’s yard (@edems_yard)

tokafetischrysanthis

Στο κέντρο της πόλης, το μικρό αυτό εστιατόριο κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή σερβίροντας ένα all day διάφορα πιάτα. Αβγά μαγειρεμένα με κάθε τρόπο, pancakes, burgers, ζυμαρικά και φρέσκοι χυμοί είναι κάποιες από τις επιλογές που σερβίρονται από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Νικόλαου Λανίτη, Λάρνακα. Δ-Κ 08.00-24.00

Mingle 
Αν αγαπάς τα pancakes, τα πιάτα με αβγά και τα πληθωρικά σάντουιτς, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Αν πάλι προσέχεις τη διατροφή σου ή ακολουθείς χορτοφαγική διατροφή, πάλι θα βρεις ό,τι τραβά η όρεξή σου.
Δοκίμασε το Mingle Pancakes, έναν πύργο με τρεις σπιτικές βάφλες συνοδευόμενες με τραγανό μπέικον, τηγανητό αβγό, τραγανά κέικ πατάτας και σάλτσα από τυρί τσένταρ (€8).
Καφέδες, αλλά και γευστικά ροφήματα χωρίς καφεΐνη που δίνουν ενέργεια. Μια ιδανική επιλογή είναι τα Golden Latte’s (€4), επίλεξε ανάμεσα σε turmeric Latte, Beetroot Latte και Matcha Latte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mingle Cafe (@minglecafe)

Joy Downtown
Το Joy Downtown θα το βρεις στο hot σημείο της Λάρνακας, το Q City Center. Το μενού του είναι πλούσιο, με επιλογές που δεν αφήνουν κάποιον δυσαρεστημένο. Εκτός από τα πιάτα με βάση τους το αβγό και αφράτα pancakes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Downtown (@joy.downtown)

 

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend