Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έρχεται το 2ο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης»
Έρχεται το 2ο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Έρχεται το 2ο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Διάσκεψη Τύπου πραγματοποιήθηκε στην Murphys Pub στην Έγκωμη για το 2ο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα λάβει χώρα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» το διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου.

Στο πάνελ ήταν οι διοργανωτές Πανίκος και Νικόλας Κωνσταντίνου, ο Δημήτρης Αλετράρης (διευθύνων σύμβουλος ΟΠΑΠ Κύπρου), ο Ανδρέας Μουζουρίδης (Πρόεδρος ΚΟΚ), ο Δημήτρης Χανδριώτης (πατέρας του αδικοχαμένου πρωταθλητή Νεόφυτου Χανδριώτη), στον οποίο είναι αφιερωμένο το τουρνουά και ο Ανδρέας Παρασκευά (υπεύθυνος αθλητικού προγράμματος Cablenet).

Η κάθοδος στην Κύπρο ομάδων από το ψηλότερο καλαθοσφαιρικό επίπεδο, όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Ζενίτ Αγία Πετρούπολης, υπόσχονται θέαμα πολύ ψηλού επιπέδου και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Όπως μας έχουν πληροφορήσει οι διοργανωτές οι ομάδες έρχονται στην χώρα μας πλήρης και με όλα τους τα αστέρια, όπως για παράδειγμα τους Shved, Shengelia, Πρίντεζη, Σλούκα, Παπανικολάου, Milutinov, Wilbekin και Clyburn.

Το ελληνικό στοιχείο που θα έχει η διοργάνωση είναι πολύ έντονο αφού εχτός από την συμμετοχή του Ολυμπιακού Πειραιώς, στους πάγκους των τριών εκ των τεσσάρων ομάδων θα κάθονται οι περίφημοι Ελλαδίτες προπονητές Γιώργος Μπαρτζώκας, Δημήτρης Ιτούδης και Γιάννης Σφαιρόπουλος ενώ την τετράδα προπονητών συμπληρώνει ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Τσάβι Πασκουάλ.

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Πληροφορίες αναφορικά με τα εισιτήρια του Τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα soldoutticketbox.com

Send this to a friend