Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χαμπουλλάς στο Larnakaonline Sports: «Είμαι συγκινημένος, κώφευσα και στήριξα τον Τιμούρ» (βίντεο)
Χαμπουλλάς στο Larnakaonline Sports: «Είμαι συγκινημένος, κώφευσα και στήριξα τον Τιμούρ» (βίντεο)

Χαμπουλλάς στο Larnakaonline Sports: «Είμαι συγκινημένος, κώφευσα και στήριξα τον Τιμούρ» (βίντεο)

Αποκλειστικές δηλώσεις στο Larnakaonline Sports παραχώρησε ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς μετά την μεγάλη πρόκριση στης ομάδας στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο κ. Χαμπουλλάς αφού είχε πανηγυρίσει με την ψυχή του στο γήπεδο και είχε γίνει ένα με τον κόσμο, μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας και αναφέρθηκε σε όσους έφυγαν από την ζωή, τον Κετσπάγια, την ομιλία του πριν από μία διετία και τα… μεταγραφικά.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής επειδή γνωρίζω περισσότερο απ’ όλους τα δεδομένα μας. Πέραν της μεγάλης αγωνιστικής επιτυχίας την οποία αναμέναμε γιατί είχαμε πίστη στην ομάδα μας προκύπτουν και σημαντικά οφέλη. Τα οποία θα διαχειριστούμε με απόλυτο σεβασμό και ταπεινότητα. Χαμογελά ο Αντώνης Παπαδόπουλος και μαζί του όλοι όσοι έχουν φύγει. Διοικητικά στελέχη, μέλη μας, οπαδοί μας… Είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος. Τι να πω άλλο…».

Ο κόσμος περίμενε χρόνια μία τέτοια βραδιά. Από το 2008 ίσως να μην έζησε ξανά τέτοιες στιγμές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πόσο περήφανο σας κάνει αυτή η βραδιά.
«Στις 3 Ιουλίου του 2019 όταν αναλάμβανα στην πρώτη προπόνηση είχα πει ότι ενώνουμε δυνάμεις. Και ενώσαμε δυνάμεις και περάσαμε και από κρίσεις αν θέλετε. Αλλά κώφευσα και στήριξα το προσωπικό της εταιρείας και ιδιαίτερα ένα παιδί δικό μας. Που αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο γι’ αυτή την ομάδα. Τον Τιμούρ τον Κετσπάγια και του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα συνεχίσουμε με την ίδια επικοινωνία και την ίδια αγάπη όλοι. Και ο μεγαλομέτοχος και η διοίκηση και οι αθλητές μας για να διατηρήσουμε την Ανόρθωση όπως θέλουμε να την βλέπουμε. Νικήτρια. Αυτός είναι ο ρόλος μας».

Θα συνεχίσετε να στηρίζετε λοιπόν τον Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσετε και κάτι έξτρα τώρα με τα χρήματα των ομίλων για μεταγραφές;
«Εάν προκύψει κάτι ενδιαφέρον το θέμα προγραμματισμού δεν σταματά ποτέ. Καμία ομάδα δεν σταματά να σκέφτεται πως να ενισχυθεί».

Μεταγραφικό:
Μετά την πρόκριση έρχεται και ο Ουάρντα – Μία ανάσα από την Ανόρθωση

Υπέρβαση μπορεί να γίνει;
«Κάναμε υπερβάσεις τον καιρό που αιμορραγούσαμε οικονομικά. Να περιμένετε λίγο…».

 

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend