Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καυστική ανακοίνωση και η τρέλα… οργιάζει
Καυστική ανακοίνωση και η τρέλα… οργιάζει

Καυστική ανακοίνωση και η τρέλα… οργιάζει

Ανακοίνωση από τους Μαχητές για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” κόντρα στην Μπερ Σέβα, κυρίως για την κάρτα φιλάθλου με πολλά… μηνύματΑ.

Η ανακοίνωση:

ΠΑΡΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Μπαίνουμε σε μια κρίσιμη και σημαντική εβδομάδα όσον αφορά την ευρωπαϊκή πορεία, και όχι μόνο, της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Μια εβδομάδα που όλα θα ήταν αλλιώς αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα ημίμετρα και ο παράνομος διαχωρισμός μεταξύ ανθρώπων που θέλουν απλά να υποστηρίξουν την ομάδα τους στο γήπεδο.

Όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, σε όλο το κόσμο. Αλλά δεν γινόταν το νησί της μπανανίας να μην πρωτοτυπήσει και σε αυτό πάντα με τον αρνητικό τρόπο. Αν όντως ζούσαμε σε μια ανεπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα όπως θέλετε να την παρουσιάζετε, οι μισοί από σας θα έπρεπε να είστε στη φυλακή και όχι να αποφασίζετε για εμάς. Για εμάς αποφασίζουμε μόνο εμείς και κανένας άλλος.

Την Πέμπτη η μέρα είναι καθαρά ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ, είναι η μέρα που ίσως η ομάδα μας επιστρέψει σε ευρωπαϊκό όμιλο. Αυτή την προσπάθεια εμείς θα την παρακολουθήσουμε στο προαύλιο του οικήματος μας, στο Famagusta Ghetto στο Ξυλοφάγου.

Θα στηθεί γιγαντοοθόνη και όλα τα αλάνια είναι ευπρόσδεκτα να ζήσουμε την 26η Αυγούστου, ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΑ. Ο αγώνας ξεκινά στις 20:00 αλλά το πάρτι ξεκινά από πριν με την τρέλα να οργιάζει στα ΜΠΛΕ ΚΟΤΣΙΗΝΟΧΩΡΚΑ.

«ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ Ν´ΑΝΕΒΩ, ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ»

MAXHTEC 1994

Send this to a friend