Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: «Κακά τα ψέματα αυτή είναι η πραγματικότητα…»
Δημητρίου: «Κακά τα ψέματα αυτή είναι η πραγματικότητα…»

Δημητρίου: «Κακά τα ψέματα αυτή είναι η πραγματικότητα…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Για την πρεμιέρα: «Το ζητούμενο για εμάς ήταν να ξεπεράσουμε τις παγίδες που κρύβει η πρεμιέρα. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας που είναι η νίκη και ήταν στραβοπάτημα. Κανείς μας δεν το ήθελε και κανείς δε θα ωραιοποιήσει την κατάσταση. Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι ηρεμία και όχι πανικό. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή γιατί κάναμε πάρα πολλές μεταγραφές».

Αν υπάρχει υπερβολή στην κριτική που ασκείται στην ομάδα: «Κακά τα ψέματα αυτή είναι η πραγματικότητα. Το έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια αλλά χρειάζεται χρόνος για ένα καινούριο σύνολο να αποκτήσει ομοιογένεια. Μετά το αποτέλεσμα της πρεμιέρας ξέρουμε ότι θα πρέπει αν παρουσιαστούμε καλύτερη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο: «Ήρθε στο γήπεδο ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Σίγουρα περιμένουμε περισσότερους. Είναι και οι ιδιαιτερότητες, και η μέρα που παίζαμε ήταν μέσα στις διακοπές».

Για απόηχο που γράφτηκαν διάφορα για διαιτησία: «Διάβασα περίεργα για την διαιτησία για αυστηρή κόκκινη στον παίκτη της Δόξας. Αυτό το μαρκάρισμα είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Έπρεπε να του προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό για να πούμε ότι είναι κόκκινη κάρτα; Από τη στιγμή που ενεργείς απερίσκεπτα δεν υπάρχει θέμα για συζήτηση».

Send this to a friend