Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: «Δεν τελειώσαμε με τις μεταγραφές…»
Δημητρίου: «Δεν τελειώσαμε με τις μεταγραφές…»

Δημητρίου: «Δεν τελειώσαμε με τις μεταγραφές…»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου και τον Γιώργο Παττίχη μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την μεταγραφή Φαράζ και τον προγραμματισμό… «Αυτή είναι η 14η προσθήκη. Έχουμε ελεύθερη ακόμα μία θέση άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ολοκληρώσει. Η κίνηση με τον Φαράζ ήταν για μία θέση στα άκρα της επίθεσης που ψάχναμε από καιρό. Ο Φαράζ είναι προιόν των ακαδημιών της Λιλ και έρχεται στην ομάδα για να δώσει περισσότερες επιλογές και ποιότητα. Θα αξιολογήσει η τεχνική ηγεσία την κατάστασή του και θα δούμε αν θα προλάβουμε να τον εγγράψουμε στο ρόστερ μέχρι την πρεμιέρα για το πρωτάθλημα την Παρασκευή. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με ομοιογένεια και την Παρασκευή να ξεκινήσουμε ιδανικά το πρωτάθλημα».

Για τους φετινούς στόχους… «Εμείς το λέμε ξανά και ξανά ότι ο στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς ξεκινάμε την Παρασκευή με την Δόξα και ελπίζουμε με την επιστροφή του κόσμου να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας και τον κόσμο που περιμένει η ομάδα την Παρασκευή… «Εντός της ημέρας πιθανόν να ξεκινήσουμε προπώληση. Για τα εισιτήρια διαρκείας τα 1300 δεν είναι ένας καλός αριθμός αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν και το τι χρειάζεται ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο είναι φυσιολογικό. Στόχος είναι να πάμε πιο ψηλά στα διαρκείας ενώ φέτος θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και το ΑΕΚ Αρένα κάτι το οποίο πέρυσι μας έλειψε πολύ. Περιμένουμε τον κόσμο μας την Παρασκευή να είναι στο γήπεδο».

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend