Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Αποστολή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Πολιτική Αμυνα αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας για την Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσει τις δυνάμεις που μάχονται κατά των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε στο τουίτερ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αναχωρεί σε λίγο με C130, 20μελής ομάδα πυροσβεστών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και επικεφαλής Βοηθό Διευθυντή της Π. Υ, ως επίσης 20μελή ομάδα της Πολιτικής Άμυνας με τον προσωπικό εξοπλισμό τους για βοήθεια στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

 

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 9/8/2021 και για περίοδο δυο (2) μηνών περίπου, στον Κόμβο Κόρνου του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) θα εκτελούνται εργασίες βελτίωσης της υφιστάμενης εισόδου από Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η είσοδος από Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία, θα διοχετεύεται στον Κόμβο Σιάς διαμέσου του παλιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού (Β1).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία, που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επίδειξη την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, το Frederick University, το CASA College και το  CDA College, έχουν επικοινωνήσει με το Δήμο Αραδίππου και στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς θα παραχωρήσουν αριθμό υποτροφιών σε δημότες Αραδίππου οι οποίοι πληρούν  απαραίτητα κριτήρια. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα πιο κάτω τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UCLAN CYPRUS – 24694081,  [email protected]

FREDERICK UNIVERSTITY – 22394384, [email protected]

 

CASA COLLEGE – 22681882, [email protected]

 

CDA COLLEGE – 24656676, [email protected]

 

 

 

 

Send this to a friend