Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑ Συμβουλές για ένα ασφαλές καλοκαίρι δίνει το Hope For Children
Συμβουλές για ένα ασφαλές καλοκαίρι δίνει το Hope For Children

Συμβουλές για ένα ασφαλές καλοκαίρι δίνει το Hope For Children

Συμβουλές για νιώθουν ασφάλεια τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι δίνει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center, σημειώνοντας ότι «τα παιδιά πρέπει να προστατεύονται» όποια και αν είναι τα σχέδια για αυτό το καλοκαίρι.

Ανακοίνωση του “Hope For Children” αναφέρει ότι με τη συνεργασία με το Missing Children Europe, προτείνεται όπως δημιουργηθεί «συνεχής και ειλικρινής επικοινωνία με τα παιδιά για να τα ενθαρρύνετε να μιλήσουν ελεύθερα για τις επιθυμίες, τα προβλήματα και τα συναισθήματά τους που τους προκαλούν ανησυχία».

Επίσης, θα πρέπει να εμπιστευτούμε τα παιδιά μας και να τους διδάξουμε να εμπιστευθούν τον εαυτό τους, αλλά και να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζουν τις βασικές πληροφορίες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Συστήνεται και η ένδυση των παιδιών με έντονα χρώματα τα οποία διευκολύνουν την παρακολούθηση των παιδιών σε πολυσύχναστα μέρη ή από απόσταση, καθώς και η επιλογή ενός σημείου συνάντησης που είναι εύκολο να θυμόμαστε σε περίπτωση που χαθεί η επικοινωνία.

Send this to a friend