Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Στο «Γκντανσκ» για θετικό αποτέλεσμα η ΒίσλαΠλοκ
Στο «Γκντανσκ» για θετικό αποτέλεσμα η ΒίσλαΠλοκ

Στο «Γκντανσκ» για θετικό αποτέλεσμα η ΒίσλαΠλοκ

*Στη «PolsatPlusArena» του Γκντανσκ η Λέχια υποδέχεται τη ΒίσλαΠλοκ σε παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική της Ekstraklasa.

2003: KS Lechia Gdansk -Wisla Plock 19:00 («Polsat Plus Arena»)

ΛέχιαΓκντανσκ: Από την ισοπαλία 1-1 εκτός με τη Γιαγκελόνια προέρχεται η Λέχια στην πρεμιέρα της Εkstraklasa. Στο 52′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ από το γκολ του Ζβολίνσκι, εντούτοις όμως δεν μπόρεσε να το διατηρήσει, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν άμεση την απάντηση και με γκολ στα επόμενα τρία λεπτά έφεραν το ματς στα ίσα. Πάντως θα πρέπει να αισθάνεται υπέρ ευχαριστημένη με το βαθμό η Λέχια, αφού μετά την ισοφάριση η Γιαγκελόνια ήταν η κυρίαρχη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Βέβαια, για να παραμείνει αυτό το 1-1 συνέβαλε ο τερματοφύλακας Αλομέροβιτς που κυριολεκτικά είχε κατεβάσει τα ρολά.

Αγωνιστικά νέα: Δεν υπολογίζεται ο Κόπατς (βασικός αμυντικός), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τόμπερς (βασικός αμυντικός).

ΒίσλαΠλοκ: Αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Λέγκια, η οποία λόγω του αγώνα για τα προκριματικά του ΤσάμπιονςΛιγκ άλλαξε όλη της την ενδεκάδα. Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες, ενώ στο τέλος ηττήθηκαν με 1-0 και έφυγαν από τη Βαρσοβία με άδεια χέρια.

Σε καμία περίπτωση η ΒίσλαΠλοκ δεν άξιζε αυτή την ήττα, καθώς η Λέγκια είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα Τόμπιας. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Τσελεμέτσκι, ενώ φάνηκαν άτυχοι στο γκολ που δέχθηκαν, αφού αυτό ήρθε από εντυπωσιακή ενέργεια του Μούτσι από μακριά.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός παραμένει ο Βίτεκ (νεαρός μέσος).

Προϊστορία: Στις εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη ΒίσλαΠλοκ, η Λέχια μετράει τρεις νίκες, έναντι μίας των φιλοξενουμένων. Επίσης ακόμημία μεταξύ τους αναμέτρησηολοκληρώθηκεισόπαλη.

14.12.20 Ekstraklasa Λέχια Γκντανσκ Βίσλα Πλοκ 0:1
07.12.19 Ekstraklasa Λέχια Γκντανσκ Βίσλα Πλοκ 2:0
11.03.19 Ekstraklasa Λέχια Γκντανσκ Βίσλα Πλοκ 1:1
18.11.17 Ekstraklasa Λέχια Γκντανσκ Βίσλα Πλοκ 3:0
19.11.16 Ekstraklasa Λέχια Γκντανσκ Βίσλα Πλοκ 2:1

**Την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής κρατάει η ΒίσλαΠλοκ και ελπίζει ότι αυτή τη φορά στο Γκντανσκ θα της χαμογελάσει η τύχη και θα φύγει απ’ εκεί με βαθμολογικό όφελος. (Χ2&0-4 στο 1,70, Meridianbet)

 

HAPPYMONDAYBONUS: Επωφεληθείτε αυτή τη Δευτέρα (02/08) επιπλέον 30% μπόνους στις καταθέσεις σας!

 

Send this to a friend