Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Παραμένει στο «Πορτοκαλί» η Κύπρος- Στους 42 ο υδράργυρος
Παραμένει στο «Πορτοκαλί» η Κύπρος- Στους 42 ο υδράργυρος

Παραμένει στο «Πορτοκαλί» η Κύπρος- Στους 42 ο υδράργυρος

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες αναμένεται τοπικά, κυρίως στα παράλια, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά το απόγευμα μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 35 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες αναμένεται τοπικά, κυρίως στα παράλια, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη,  ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και αρκετά θερμός. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπικά, κυρίως στα παράλια, να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη,  ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και αρκετά θερμός. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπικά, κυρίως στα παράλια, να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και αρκετά θερμός. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπικά, κυρίως στα παράλια, να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend