Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Δίνουν συνέχεια στο σερί τους
Δίνουν συνέχεια στο σερί τους

Δίνουν συνέχεια στο σερί τους

Στο «TQL Stadium» το Σινσινάτι υποδέχεται την Γουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ.

2188: FC Cincinnati – DC United 02:30 («TQL Stadium»)

Σινσινάτι: Τη βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Νάσβιλ δέχθηκε στο πιο πρόσφατο του ματς το Σινσινάτι. Στο 13′ και 35′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ για να πάνε στο ημίχρονο με σημαντικό προβάδισμα, ενώ στην επανάληψη (57′) ακολούθησε ακόμη ένα για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η 7η φετινή ήττα για το Σινσινάτι, η οποία το αφήνει στα χαμηλά (12ο) με 13 βαθμούς.

Αγωνιστικά νέα: Με προβλήματα τραυματισμών οι Μπέιλι (δεξιός μπακ), Χάρις (αριστερός εξτρέμ) και Βαν Ντερ Γουέρφ (αρχηγός – στόπερ), ενώ με την Εθνική τους ομάδα βρίσκονται οι Ματαρίτα (αριστερός μπακ) και Κρουζ (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα:Βέρμερ, Καστίγιο, Βαλεσίγια, Κάμερον, Γκιό, Βάζκες, Μετουντζιανίν, Κούμπο, Ακόστα, Μπρένερ, Ατάνγκα.

Γουάσινγτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ: Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή (0-1-1) αποτελέσματα για την Ντι Σι Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς με γκολ του Καμαρά στο 27′. Μ’ αυτή της τη νίκη η Ντι Σι προσπέρασε την αντίπαλο της, ανεβαίνοντας στην 8η θέση με 20 βαθμούς και στο -2 από την επτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες οι Χάινς-Ίκε (αμυντικός) και Φλόρες (χαφ), ενώ εκτός λόγω Εθνικής οι Πάινς (αμυντικός) και Αριόλα (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα:Χαμίντ, Ναντζιάρ, Μπριγιάντ, Αλφάρο, Μόρα, Φελίπε, Μορένο, Γκρεσέλ, Σκούντριχ, Καμαρά, Παρέδες.

Προϊστορία: Τρεις οι μέχρι στιγμές αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Σινσινάτι, με την ομώνυμη ομάδα να παραμένει χωρίς νίκη στην έδρα της, ενώ η Ντι Σι Γιουνάιτεντ έχει καταγράψει δύο νίκες. Επίσηςένα ακόμημεταξύ τους παιχνίδιολοκληρώθηκεισόπαλο.

19.10.20 MLS Σινσινάτι ΓουάσινγτονΝτιΣιΓιουνάιτεντ 1:2
22.08.20 MLS Σινσινάτι ΓουάσινγτονΝτιΣιΓιουνάιτεντ 0:0
19.07.19 MLS Σινσινάτι ΓουάσινγτονΝτιΣιΓιουνάιτεντ 1:4

***Τόσο το Σινσινάτι όσο και η Ντι Σι Γιουνάιτεντ δεν φημίζονται για το επιθετικό τους ποδόσφαιρο, παρ’ όλα αυτά όμως έχουν καταφέρει να πετύχουν τουλάχιστον από ένα γκολ στα τελευταία τους πέντε παιχνίδια εντός και εκτός αντίστοιχα. Έτσι θα κρατήσουμε το αμφίσκορο και αναμένουμε πως αυτό το σερί σκοραρίσματος θα έχει και για τις δύο συνέχεια. (Γκολ/Γκολ στο 1,75, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

 

REFERAFRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

 

Send this to a friend