Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ 11χρονος έκανε σούζες με τετράτροχη
11χρονος έκανε σούζες με τετράτροχη

11χρονος έκανε σούζες με τετράτροχη

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Συνέβη κι αυτό στην Αγία Νάπα. Πατέρας επέτρεψε στον 11χρονο γιο του όχι μόνο να οδηγήσει τετράτροχη μοτοσικλέτα, αλλά να κάνει σούζες κι επικίνδυνους ελιγμούς μ’ αυτήν, ενώ ο ίδιος τον παρακολουθούσε και τον «θαύμαζε» από το πεζοδρόμιο…

Πρόκειται για 35χρονο τουρίστα, από το Ισραήλ, ο οποίος την Παρασκευή (30/7) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, κατηγορούμενος ότι ως πρόσωπο που είχε την κηδεμονία του ανήλικου γιου του, επέτρεψε σ’ αυτόν να οδηγήσει το υπό αναφορά όχημα χωρίς άδεια και ασφάλεια.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε χίλια ευρώ πρόστιμο. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, στην οδό Μερσινίας. Μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου εντόπισαν το μικρό αγόρι να οδηγεί αλόγιστα κι επικίνδυνα τετράτροχη μοτοσικλέτα ενοικιάσεως, κάνοντας απότομους ελιγμούς, ενώ την οδηγούσε στους δύο τροχούς, δηλαδή έγερνε το όχημα στην μία πλευρά. Ο μικρός οδηγός ανακόπηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ακολούθως ζήτησαν εξηγήσεις από τον πατέρα του ανήλικου, ο οποίος παρακολουθούσε τις «επιδείξεις» του 11χρονου γιου του από το πεζοδρόμιο του δρόμου.

Όπως αποδείχθηκε από τις εξετάσεις, η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είχε ενοικιαστεί από τον πατέρα. Επειδή ο 11χρονος δεν είναι ποινικά υπεύθυνο πρόσωπο, τα μέλη της Τροχαίας οδήγησαν τον 35χρονο Ισραηλινό στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου τον κατηγόρησαν γραπτώς. Ο Ισραηλινός τουρίστας πλήρωσε άμεσα το πρόστιμο των χιλίων ευρώ που του επέβαλε το δικαστήριο.

Send this to a friend