Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παρουσίαση Παπαβασιλείου: «Η Νέα Σαλαμίνα είναι η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας» (vid)
Παρουσίαση Παπαβασιλείου: «Η Νέα Σαλαμίνα είναι η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας» (vid)

Παρουσίαση Παπαβασιλείου: «Η Νέα Σαλαμίνα είναι η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας» (vid)

Η Νέα Σαλαμίνα παρουσίασε σήμερα στο Μενεού τον προπονητή της Νίκκι Παπαβασιλείου και το LarnakaOnline Sports ήταν εκεί.

Δείτε εικόνα μέσα από τον φακό μας και όλα όσα λέχθηκαν:

Γιώργος Καζαμίας (Εκπρόσωπος Τύπου): «Σήμερα παρουσιάζουμε τον Νίκκι Παπαβασιλείου, τα εισιτήρια διαρκείας και την επίσημη στολή. Επίσης θέλαμε να δείτε και εσείς τις εγκαταστάσεις στο Μενεού. Θα είμαι σύντομος. Θα παρουσιάσουμε μόνο τις κατηγορίες των διαρκείας και η απόφαση του Συμβουλίου είναι να προσφέρει διαφορετικές διαρκείας και να αφορά όλα τα βαλάντια.

Για τα διαρκείας στην Ανατολική είναι τα platinum και τα premium. Για την κεντρική υπάρχουν οι κατηγορίες Gold (στο κέντρο), η κατηγορία Red (στα δεξιά από τα επίσημα) και η κατηγορία Supporters εκεί που κάθονται οι οργανωμένοι μας. Για τις τιμές θα αναρτηθούν οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας

Ο καθένας έχει τον ρόλο του στην ομάδα, πείσαμε τον Νίκκι να έρθει όπως και παίκτες που είχαν προτάσεις από Α’ Κατηγορία. Έχει γίνει ένα σωστό πλάνο. Ο τεχνικός διευθυντής υλοποιεί το πλάνο. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί και δύσκολα χωνεύεται τι έγινε πέρσι. Οφείλουμε να σταθούμε στα πόδια μας, το έχουμε κάνει και στέλνουμε το μήνυμα για νέα εκκίνηση. Λίγα λόγια και πολλές πράξεις».

Νίκκι Παπαβασιλείου (προπονητής): «Είναι μεγάλη μου τιμή, η Νέα Σαλαμίνα είναι ομάδα big 6. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο ο Μάκης Παπαϊωάννου. Η Νέα Σαλαμίνα έχει ιστορία και δεν πρέπει να την ξεχνάμε. Να μην ξεχνάμε από πού προήλθε, τον ξεριζωμό από την Αμμόχωστο. Ήρθαν αρχίζοντας από το μηδέν και πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε ειδικά στους νέους.

Στη Νέα Σαλαμίνα μέσα από τις συζητήσεις υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλάνο και είναι μεγάλη η πρόκληση. Αυτό μου αρέσει. Έχει όλες τις υποδομές για να δουλέψω επαγγελματικά. Φανταστικό αθλητικό κέντρο που με τις βελτιώσεις που θα γίνουν δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλα αθλητικά κέντρα. Έχει το δικό της γήπεδο. Με σκληρή δουλειά προχωράμε. Να φτιάξουμε ομάδα με ποδοσφαιρική ταυτότητα, με την παρουσία μου τα επόμενα χρόνια να δείξουμε τον δρόμο στο πως δουλεύουμε σε επαγγελματικό επίπεδο. Να δώσουμε στους νέους ευκαιρίες. Θέλουμε να αναδείξουμε τα ταλέντα που υπάρχουν.

Σίγουρα στην αρχή ήταν ένα θέμα που η ομάδα είναι στη Β’. Πρόκειται για μια χρονιά που πρέπει να δουλέψουμε για να επιστρέψουμε στα μεγάλα σαλόνια. Μου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη χρονιά για να δουλεύουμε πλέον σε ένα άλλο επίπεδο.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Θέλουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και να ετοιμαστούμε τεχνικά, τακτικά και ψυχικά γιατί πρέπει να προσαρμοστούμε στις δυσκολίες. Ξέρουμε πως θα υπάρχουν παιχνίδια που ο αντίπαλος θα μας περιμένει. Είναι και το ψυχολογικό και έχουμε τις προσωπικότητες και την ομάδα για να πετύχουμε.

Όταν έφυγα πριν από έξι χρόνια δεν ήταν στόχος μου να γυρίσω στην Κύπρο. Όμως μιλώντας μαζί με τον Μάκη και αναλύοντας το πρότζεκτ, βρήκα αυτό που ήθελα να ακούσω. Τα βλέπω και στην πράξη τις πρώτες εβδομάδες. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ηγούμαι αυτής της προσπάθειας. Θα ήθελα να μείνω χρόνια εδώ.

Είναι σημαντικό να έχεις κορμό και τη νέα χρονιά να χρειαστούμε πολλά πράγματα. Σε κάποιες θέσεις χρειάζεσαι περισσότερη ποιότητα στην Α’ Κατηγορία αλλά με 4-5 προσθήκες θα δείχνει πως φέτος η χρονιά ήταν επιτυχημένη. Οι παίκτες είναι πρώτης κατηγορίας. Υπάρχουν ταλέντα και παίκτες πίσω από τους πρώτους που ήξερα, παιδιά που μπορούν να δουλέψουν για να είναι μέλος της Νέας Σαλαμίνας τα επόμενα χρόνια.

Το πρότζεκτ που υπάρχει, οι ξεκάθαροι ρόλοι, η συμφωνία που είναι μακροχρόνια είναι στοιχεία σημαντικά για εμένα. Σίγουρα και εσείς ξέρετε πως σαν προπονητής θέλω να παίζουμε με την μπάλα κάτω, να είναι προετοιμασμένη η ομάδα για τα παιχνίδια και θα προσπαθήσω να δημιουργήσουμε μια αγωνιστική ταυτότητα. Τα βασικά να τα κάνουμε σωστά, να αρχίζουμε από πίσω

Είναι αρκετός ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας και βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους, να τους κάνουμε να θέλουν να έρθουν στο γήπεδο. Να προσφέρουμε θέμα και χαρές. Ξέρω ότι πάντα είναι δίπλα στην ομάδα και να τους φέρουμε στο γήπεδο γιατί αυτό που θα βλέπουν θα τους αρέσει».

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend