Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το Scalifornia δίπλα στο ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για τα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών
Το Scalifornia δίπλα στο ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για τα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών

Το Scalifornia δίπλα στο ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για τα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών

Σε μιαν πολύ όμορφη κινηση προχώρησε το Scalifornia πρίν από μερικές μέρες όπου και παρέδωσε βοήθεια για τα παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Ορεινής  Λάρνακας στο ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Σε ανάρτηση του ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Ανδρέας Αποστόλου αναφέρθηκε στο όλο γεγονός και έγραψε:

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, του Scalifornia Blading Club για την στήριξη τους στο έργο του Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου / Christina Apostolou Foundation.

Μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα, εκπαιδεύουν με αγάπη τα παιδιά και ξέρουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.
Εκτός από τις ευχαριστίες μου τους μεταβίβασα και την στήριξη μου στις προσπάθειες για την ανάπτυξη του αθλήματος στην #Larnaka

Τι είναι το Scalifornia

Το Scalifornia Blading Club δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2020 μέσα στην πρώτη καραντίνα του κορωνοϊού σε μιαν προσπάθεια εκγύμνασης μέσα από τα πατίνια. Μετά την καραντίνα πολλοί θέλησαν να μάθουν πατίνια και ήρθαν σε επαφή με τα άτομα από το Club.

Τότε δημιουργήθηκε σελίδα στο Instagram και σταδιακά τα μέλη του Scalifornia αυξήθηκαν. Σκοπός του εν λόγω Club είναι να διδάσκει δωρεάν σε άτομα που το επιθυμούν πατίνια.

Αυτή τη στιγμή πολλά παιδιά είναι μέλη του Club ενώ ταυτόχρονα ενδιαφέρονται και πάρα πολλοί ενήλικες.

Παράλληλα, γίνονται πολλές συναντήσεις με αντίστοιχα Club από άλλες πόλεις της Κύπρου.

Το Scalifornia λόγω και της απήχησης του στον κόσμο ευαισθητοποιήθηκε για τις πυρκαγιές στην Ορεινή Λάρνακα και θέλησε να ενισχύσει το σημαντικό έργο του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Send this to a friend