Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση η Φέγενορντ
Καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση η Φέγενορντ

Καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση η Φέγενορντ

*Στο «DeKuip» η Φέγενορντ αντιμετωπίζει την Ντρίτα από το Κόσοβο σε παιχνίδι ρεβάνς για το δεύτερο προκριματικό γύρο του ΓιουρόπαΚόνφερενςΛιγκ.

**Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει πλέον. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν λύσουν τις διαφορές τους μετά από 180 λεπτά, τότε αυτό θα γίνει είτε στην ημίωρη παράταση, είτε στη διαδικασία των πέναλτι.

***Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Λουκέρνη.

1117: FeyenoordRoterdam – KF Drita 21:00 («De Kuip»)

Φέγενορντ: Παρά τις πολλές προσπάθειες που δημιούργησε στον πρώτο αγώνα, δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε το πλεονέκτημα για πρόκριση στην επόμενη φάση, μένοντας τελικά στο στείρο 0-0. Αυτό βέβαια μπορεί να το πράξει στον αποψινό εντός έδρας επαναληπτικό, αφού η διαφορά της με την αντίπαλο είναι τεράστια.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός αποστολής έμειναν οι δύο μπακ Χέιρτραουντα και Χαπς, όπως και ο νεοαποκτηθείς Τράουνερ. Έτοιμος για να πραγματοποιήσει ντεμπούτο αν και είναι δύσκολο να βρεθεί στους πρώτους έντεκα ο Γιαχανμπάκς (εξτρέμ – Μπράιτον).

Ντρίτα: Σαν νίκη πανηγυρίστηκε η λευκή ισοπαλία του πρώτου αγώνα με τη Φέγενορντ από τους Κοσοβάρους. Οι τελευταίοι παρουσιάζοντας πάρα πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από της εστία τους την ανώτερη ποιοτικά Φέγενορντ και πλέον πηγαίνουν στην Ολλανδία με απαιτήσεις, θέλοντας να κάνουν την έκπληξη και να θέσουν εκτός το φαβορί των διπλών αναμετρήσεων.

Αγωνιστικά νέα: Πλήρης η αποστολή.

Πρώτος αγώνας: Ντρίτα – Φέγενορντ 0:0

****Αδιαμφισβήτητο φαβορί η Φέγενορντ, η οποία αναμένεται πως θα καθαρίσει τον αγώνα από το ημίχρονο. (1-1&3+ στο 1,65, μία από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, Meridianbet)

 

FASTBET: Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστε το δελτίο σας μέσω FastBet!

 

Send this to a friend