Home ΛΑΡΝΑΚΑ Βαριές ποινές φυλάκισης για εμπόριο ναρκωτικών
Βαριές ποινές φυλάκισης για εμπόριο ναρκωτικών

Βαριές ποινές φυλάκισης για εμπόριο ναρκωτικών

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Σε πολυετείς ποινές φυλάκισης καταδίκασε την Τετάρτη (28/7) το Κακουργιοδικείο Λάρνακας δύο πρόσωπο, έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι σε υποθέσεις που αφορούσαν κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, σε 48χρονη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 χρόνων. Είχε συλληφθεί στις 23 Μαῒου 2021 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αμέσως μετά την άφιξή της από το εξωτερικό.

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στις αποσκευές της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 26 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 15 κιλών και 300 γραμμαρίων. Στην κατοχή της εντοπίστηκε, επίσης, και κατασχέθηκε το ποσό των 350 ευρώ. Στη δεύτερη υπόθεση, το δικαστήριο καταδίκασε 51χρονο σε ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στις 31 Μαῒου 2020, όταν μετά από έλεγχο που έγινε από μέλη της ΥΚΑΝ στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Χοιροκοιτία, εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι που περιείχε τρία κιλά και 136 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 51χρονου όπου βρέθηκαν δύο φυτά κάνναβης. Επιβάλλοντας τις ποινές, το κακουργιοδικείο επανέλαβε την ανησυχία του για την συχνότητα με την οποία παρόμοιας φύσεως υποθέσεις παρουσιάζονται ενώπιον των δικαστηρίων το τελευταίο διάστημα.

Send this to a friend