Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ειδική προσφορά για σεμινάρια από το Alexander Professional Studies (APS)
Ειδική προσφορά για σεμινάρια από το Alexander Professional Studies (APS)

Ειδική προσφορά για σεμινάρια από το Alexander Professional Studies (APS)

Το τμήμα επαγγελματικών σπουδών του κορυφαίου εκπαιδευτικού ινστιτούτου Alexander College, συνεχίζει να πρωτοπορεί, αυτή τη φορά με μια ειδική προσφορά για πακέτο 7 σεμιναρίων με έκπτωση 51%.

Με οδηγό το διαχρονικό του όραμα για παροχή υπηρεσιών  προσαρμοσμένων στις ανάγκες, τους στόχους και τα όνειρα των ανθρώπων που αναζητούν επαγγελματική ανέλιξη, το APS δημιούργησε το Vocational: The Ultimate Bundle.

Πρόκειται για μία δέσμη 7 εξειδικευμένων online σεμιναρίων που γίνονται σε συνεργασία με το Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) και συνοδεύονται με απόκτηση πιστοποίησης κατά την ολοκλήρωση τους.

Σχεδιασμένα από επιφανείς ειδικούς και κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, τα σεμινάρια παρέχουν στους συμμετέχοντες εφαρμοσμένες γνώσεις και δεξιότητες, απαραίτητες για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η προσφορά απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και σ’ αυτούς που αναζητούν μία νέα καριέρα στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Τα σεμινάρια που περιλαμβάνει το Vocational:The Ultimate Bundle είναι τα εξής:
– Blockchain
– Cryptocurrencies
– Foreign Exchange
– Artificial Intelligence (AI)
– Cybercrime
– Data Analytics
– IISI: International Introduction to Securities & Investment

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: https://professional.alexander.ac.cy/lp/

Send this to a friend