«Είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, είμαστε αισιόδοξοι ότι η χρονιά θα είναι καλύτερη. Πέρσι πήραμε το κύπελλο και αυτός μας δημιουργεί περισσότερες ευθύνες να υπερασπιστούμε τον τίτλο και να δούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Πάμε για πρωτάθλημα και κύπελλο αφού αυτοί είναι πάντα οι στόχοι μας» ανέφερε ο κ. Χαμπουλλάς που μίλησε και για τους ευρωπαϊκούς ομίλους.

«Θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις την είσοδο στους ομίλους που έχουμε πολύ ανάγκη αφού η μακρόχρονη απουσία από την Ευρώπη έχει συσσωρεύσει οικονομικές υποχρεώσεις. Εργαζόμαστε νυχθημερόν όλοι μας στη διοίκηση και στα γραφεία. Η αγωνιστική επιτυχία φέρνει και τα ανάλογα οικονομικά οφέλη. Θα έρθει η ώρα της Ανόρθωσης. Όπως εκείνη άνοιξε το δρόμο για τις κυπριακές ομάδες, έτσι να συνεχίσει. Ότι έχουμε συμφωνήσει το τηρούμε. Βλέπουμε το σύνολο του προϋπολογισμού. Είμαστε προσηλωμένοι στης οικονομικές μας ικανότητες».

Για τα μεταγραφικά: «Φέτος πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, νιώθω ότι οι μεταγραφές είναι ουσιαστικές και θα διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομάδα. Ο προγραμματισμός και η ενίσχυση οποιασδήποτε ομάδας δεν είναι στατικό γεγονός. Αυτή τη στιγμή έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε συνεχή επαφή ως διοίκηση με την τεχνική ηγεσία και αναμένουμε ότι αυτές οι ενέργειες θα αρχίσουν να αποδίδουν».

Για τους πιθανούς αντιπάλους στην Ευρώπη Σπάρτα Πράγας και Ραπίντ Βιέννης: «Είναι δυνατοί αντίπαλοι και οι δύο. Πρέπει να καλύψουμε τα κενά που έχουμε και όποιος και αν είναι ο αντίπαλος να πάμε να παλέψουμε. Είναι διαφορετικό να πας σε φιλικά από το να πας σε παιχνίδι ύψιστης σημασίας. Οι παίκτες που έχουν έρθει έχουν αρκετές εμπειρίες από τις ομάδες τους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φέτος είμαστε καλύτερα γιατί θα παίξουμε και στην έδρα μας σε αντίθεση με πέρσι».