Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τα δεδομένα με Ρισβάνη, Πόποβιτς και Μπουσουλάντζιτς!
Τα δεδομένα με Ρισβάνη, Πόποβιτς και Μπουσουλάντζιτς!

Τα δεδομένα με Ρισβάνη, Πόποβιτς και Μπουσουλάντζιτς!

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της η Ανόρθωση με τις 5 Αυγούστου να πλησιάζουν και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι να είναι κοντά. 

Έτσι ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει στρέψει την προσοχή του στο να ετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα τους παίκτες του και να έχει όσες περισσότερες επιλογές.

Για την ώρα τρεις ποδοσφαιριστές είναι που τον απασχολούν.

Αρχικά ο Πόποβιτς, ο οποίος είναι το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, φαίνεται να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ακολουθεί μέρη από το κανονικό πρόγραμμα της ομάδα, ενώ προπονείται και ατομικά για να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πιο ψηλό επίπεδο. Υπάρχει πιθανότητα να πάρει και χρόνο συμμετοχής απέναντι στη Δόξα την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα τα προβλήματα είναι με τον Σπύρο Ρισβάνη και τον Αζέρ Μπουσουλάντζιτς, με τον πρώτο να βρίσκεται αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και για την ώρα να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, σε αντίθεση ο Μπουσουλάντζιτς ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και πέραν του ατομικού προγράμματος ακολούθησε και ένα μικρό κομμάτι από την κανονική προπόνηση, ενώ το πιο πιθανό από εβδομάδας αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς.

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend