Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ονειρεύεται άμεση επιστροφή η Σάλκε
Ονειρεύεται άμεση επιστροφή η Σάλκε

Ονειρεύεται άμεση επιστροφή η Σάλκε

*Στην «VeltinsArena» η Σάλκε υποδέχεται το Αμβούργο στην πρώτη αγωνιστική της Bundesliga 2.

1176: Schalke 04 – Hamburger SV 21:30 («Veltins Arena»)

Σάλκε: Νέα χρονιά για τη Σάλκε η φετινή που στόχο έχει την άμεση επιστροφή της στη Μπουντεσλίγκα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να αλλάξει κατά πολύ την περσινή της εικόνα, που δεν είχε το εύκολο γκολ αλλά και στα μετόπισθεν είχε πολλά θέματα. Όταν δηλαδή σε μία σεζόν πετυχαίνεις 25 γκολ και δέχεσαι 86 τότε υπάρχει πρόβλημα. Πάντως τα πρώτα θετικά δείγματα τα φανέρωσε στα φιλικά προετοιμασίας η Σάλκε, στα οποία κατέγραψε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αξιοπρόσεκτο το γεγονός είναι ότι κατάφερε να πετύχει όσα γκολ πέτυχε ολόκληρη την περσινή σεζόν, ενώ δέχθηκε μόλις δύο. Συγκεκριμένα στο πρώτο κέρδισε με 8-0 την ΒέζελΛάκχαουζεν, στη συνέχεια ακολούθησε άλλη μία μεγάλη σε έκταση νίκη με 14-0 επί της Χάμπορν, για να μείνει στη λευκή ισοπαλία στο τρίτο και τέταρτο ματς με Ζενίτ και Σαχτάρ. Τέλος απέναντι στη Φίτεσε πέτυχε τρία γκολ για να κερδίσει τελικά με 3-2, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας της.

Αγωνιστικά νέα: Για το αποψινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Φέρμαν (βασικός τερματοφύλακας), Σανέ (κεντρικός αμυντικός) και Χόπι (αναπληρωματικός επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα:Λάνγκερ, Τιό, Φλικ, Καμίνσκι, Ρανφτλ, Πάλσον, Ούβεγιαν, Ιντρίζι, Λάτσα, Τερόντε, Μπίλτερ.

Αμβούργο: Ο νέος τεχνικός, Τιμ Βάλτερ είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, όμως αυτό που μας έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας το Αμβούργο σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την τακτική που ακολουθεί ο 45χρονος Γερμανός τεχνικός. Στα τέσσερα φιλικά ματς κατάφερε να μετρήσει τρεις νίκες, πετυχαίνοντας ένα μόλις γκολ σε κάθε αγώνα, ενώ στο τέταρτο εξήλθε ισόπαλο 2-2 με την Άουγκσμπουγκ. Τώρα για το ποια συνταγή θα ακολουθήσει τελικά ο Βάλτερ στη καινούργια σεζόν, ο χρόνος θα το δείξει.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός πρεμιέρας έχουν τεθεί οι Μίκελ (αναπληρωματικός τερματοφύλακας), Αμπρόζιους (κεντρικός αμυντικός), Φάγκνομαν (δεξιός μπακ), Μάισνερ (αναπληρωματικός επιθετικός), Ντούντζιακ (χαφ) και ο Σούχονεν (αναπληρωματικός χαφ). Αμφίβολος ο Ονανά (αμυντικός χαφ), ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση. Επιστρέφει στην αποστολή μετά από καιρό ο Κίτελ (βασικός μεσοεπιθετικός) αλλά δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού λόγω του ότι έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Πιθανή ενδεκάδα:Οϊερ Φερνάντες, Γκιαμερά, Ντάβιντ, Σόνλαου, Λάιμπολντ, Μέφερτ, Κινσόμπι, Ρέις, Βίντσχαϊμερ, Γκλάτσελ, Γιατά.

Προϊστορία: Στις εντός έδρας αναμετρήσεις της με το Αμβούργο για το πρωτάθλημα, η Σάλκε μετράει τέσσερις νίκες, έναντι μίας των φιλοξενουμένων. Επίσηςάλλα δύομεταξύ τους παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

19.11.17 Bundesliga Σάλκε Αμβούργο 2:0
13.05.17 Bundesliga Σάλκε Αμβούργο 1:1
02.03.16 Bundesliga Σάλκε Αμβούργο 3:2
20.12.14 Bundesliga Σάλκε Αμβούργο 0:0
11.08.13 Bundesliga Σάλκε Αμβούργο 3:3
28.04.13 Bundesliga Σάλκε Αμβούργο 4:1
11.03.12 Bundesliga Σάλκε Αμβούργο 3:1
15.01.11 Bundesliga Σάλκε Αμβούργο 0:1

**Αποτελεί ερωτηματικό το τι θα βγάλουν προς τα έξω οι δύο ομάδες. Πάντοτε οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες γι’ αυτό και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε μεν τον άσσο της Σάλκε αλλά με κάλυψη και γκολ για λόγους καλύτερης απόδοσης αλλά και πιο safe επιλογής. Συνεπώς το 1Χ&2+ φαίνεται αρκετά αξιόλογο για την πρεμιέρα της Σάλκε, η οποία θέλει την άμεση της επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται στο 1,83 και είναι μία από τις ψηλότερες αποδόσεις που κυκλοφορούν στην αγορά, Meridianbet.

 

FASTBET: Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστετοδελτίο σας μέσω Fast Bet!

 

Send this to a friend