Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έργα στο γήπεδο της Ανόρθωσης!
Έργα στο γήπεδο της Ανόρθωσης!

Έργα στο γήπεδο της Ανόρθωσης!

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση ενημερώνει για τα έργα στο ”Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Αναλυτικά:

“Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας πλησιάζουν και η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει για σειρά εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης που είναι σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις της.

Συγκεκριμένα, προχωρήσαμε σε πλήρη αντικατάσταση των λαμπτήρων (re-lamping) των τεσσάρων πυλώνων καθώς και στα στέγαστρα σε Ανατολική και Δυτική εξέδρα. Μετά τη φωτομέτρηση που έγινε από τη διεθνή εταιρεία MUSCO LIGHTING, καταγράφηκε επίπεδο φωτισμού που υπερβαίνει τις σχετικές απαιτήσεις της UEFA για Στάδια Κατηγορίας «3» και έχει ήδη εγκριθεί.

Σε σχέση με την ηλεκτροδότηση του σταδίου, αποτελεί σημαντική εξέλιξη η συμφωνία με την ΑΗΚ για τη δημιουργία υποσταθμού για το «Α. Παπαδόπουλος» που θα καλύπτει τις ανάγκες κατά τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων εγχώριων και ευρωπαϊκών. Έχουν ήδη εξασφαλιστεί οι σχετικές άδειες, υπεγράφησαν τα συμβόλαια και σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία.

Αναβάθμιση είναι σε εξέλιξη και στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σταδίου ώστε να πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Τέλος, στο προπονητικό μας κέντρο «Α. Καρράς» τοποθετήθηκε χαλαζιακή άμμος στον αγωνιστικό χώρο των δυο γηπέδων.

Θέλουμε να επισημάνουμε πως όλες οι εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου έγιναν και γίνονται με ίδια κεφάλαια. Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για τη μη υλοποίηση εκ μέρους της Κυβέρνησης, μέσω των οργάνων της πολιτείας όπως ο ΚΟΑ, των δεσμεύσεων της σε ό,τι αφορά στην στήριξη για την πραγματοποίηση των έργων αυτών”.

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend