Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Βάζει τις βάσεις για πρόκριση ο Ολυμπιακός
Βάζει τις βάσεις για πρόκριση ο Ολυμπιακός

Βάζει τις βάσεις για πρόκριση ο Ολυμπιακός

*Στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νέφτσι στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του ΤσάμπιονςΛιγκ.

**Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έπαψε πλέον να υφίσταται. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν λύσουν τις διαφορές τους μετά από 180 λεπτά, τότε αυτό θα συμβεί είτε στην ημίωρη παράταση, είτε στη διαδικασία των πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), ενώ αυτή που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στο ΓιουρόπαΛιγκ αντιμετωπίζοντας το χαμένο του ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία) – Ελσίνκι (Φινλανδία).

0667: Olympiacos Piraeus – FK Neftchi Baku 22:00 («GeorgiosKaraiskakis»)

Ολυμπιακός: Την περσινή σεζόν έφτασε στην άνετη κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ένας τίτλος, ο οποίος του έδωσε και το δικαίωμα να συμμετέχει στα προκριματικά του ΤσάμπιονςΛιγκ. Θεσμός στον οποίο ο Ολυμπιακός συμμετέχει ανελλειπώς και έχει ως στόχο την επιστροφή του στους ομίλους. Για να γίνει όμως αυτό κατορθωτό θα πρέπει από σήμερα κιόλας να πάρει το σκορ πρόκρισης που θα του απλουστεύσει το έργο ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας στο Μπακού.

Αγωνιστικά νέα: Εκτίει τιμωρία ο Μπα (στόπερ), όπως και ο τραυματίας Τικίνιο (επιθετικός – 3 αγωνιστικές). Για διάφορους λόγους δεν δηλώθηκαν οι Ντρέγκερ (δεξιός μπακ), Σισέ (στόπερ – ανέτοιμος), Φορτούνης (χαφ – τραυματίας), Καλογερόπουλος (στόπερ) και οι φευγάτοι Πέπε, Τ. Σίλβα. Επιστρέφει μετά από 10 ημέρες ο Βαλμπουενά.

Πιθανή ενδεκάδα: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Νέφτσι Μπακού: Πετυχαίνοντας δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) σε βάρος της Διναμό Τιφλίδας, η Νέφτσι Μπακού πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Αν και δεν ήταν καλύτερη από τους Γεωργιανούς, είχε όμως την τύχη με το μέρος της αλλά και την ουσία, δύο παράγοντες που ήταν αρκετοί για να της εξασφαλίσουν την πρόκριση. Πάντως, το επόμενο εμπόδιο για τους Αζέρους δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό της Διναμό από την Τιφλίδα και δεν είναι άλλο από τον ποιοτικότερο Ολυμπιακό που χρίζει ως το φαβορί των διπλών αναμετρήσεων. Εντούτοις όμως η Νέφτσι παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσει στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκούς», θέτει ως στόχο να φανεί ανταγωνιστική, διεκδικώντας παράλληλα τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν για να βρεθεί στον επόμενο γύρο.

Αγωνιστικά νέα: Ερωτηματικό αποτελεί ο βαθμός αγωνιστικής ετοιμότητας του νεοφερμένου Μπασκέ (μεσοαμυντικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Μαμέντοβ, Μπουλούντοβ, Τσελίκ, Μπότζι, Στάνκοβιτς, Κανέ, Μπουγκρίν, Μαχμούντοβ, Μέσα, Αλεσκέροβ , Λαβάλ.

****Μεγάλη η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να θέλει από σήμερα κιόλας να βάλει τις βάσεις για πρόκριση. Λόγω του ότι αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», δεν αναμένουμε το σκορ να ξεφύγει. Ιδανική επιλογή λοιπόν είναι αυτή του άσσου με σύνολο 2-3 γκολ, την οποία συναντάμε στο 2,66 και είναι η ψηλότερη της αγοράς, Meridianbet.

 

FASTBET: Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστετοδελτίο σας μέσω Fast Bet!

 

Send this to a friend