Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Τετραπλή διάκριση της Lidl Κύπρου στα Cyprus Retail Excellence Awards
Τετραπλή διάκριση της Lidl Κύπρου στα Cyprus Retail Excellence Awards

Τετραπλή διάκριση της Lidl Κύπρου στα Cyprus Retail Excellence Awards

Η εταιρία κατέκτησε 2 Gold και 2 Silver βραβεία για τις επιχειρηματικές πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις της στο κυπριακό λιανεμπόριο.

Με τέσσερα βραβεία διακρίθηκε η Lidl Κύπρου στη διοργάνωση των Cyprus Retail Excellence Awards 2020, τον θεσμό που θεσπίστηκε με σκοπό να αναδείξει τις άριστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις στο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, η Lidl Κύπρου απέσπασε τα εξής βραβεία:

  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Direct / Experiential / Live Εκστρατεία»  για τη Lidl Food Academy, μία πανευρωπαϊκή καινοτομία στην Κύπρο. Η εταιρία εμπνεύστηκε και δημιούργησε έναν χώρο μάθησης, εκπαίδευσης αλλά και συναναστροφής, διοργανώνοντας μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια διατροφής, γευσιγνωσίας, οινογνωσίας, θεματικές βραδιές, δωρεάν για όλους τους πελάτες της.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Διαφημιστική Εκστρατεία» για την επετειακή καμπάνια «10 χρόνια Lidl, 10 χρόνια Quality for Less», στόχος της οποίας ήταν ναενισχυθείη αίσθηση της υπερηφάνειας όσων επιλέγουν τη LidlΚύπρουγια τις αγορές τους, αποτελώντας μέρος της νέας κουλτούρας και της ευρωπαϊκής αντίληψης που αντιπροσωπεύει η Lidl στα ψώνια, υλοποιώντας σταθερά, κάθε μέρα, το brandpromise “Quality for less”.
  • Silver βραβείο στην κατηγορία «Συμβολή στην Απασχόληση» για την ανάπτυξη του EmployerValueProposition, ενός στρατηγικού εργαλείουτο οποίο χαρτογραφεί τις εσωτερικές ανάγκες και τα θέλω των υπαλλήλων, τις
  • Silver βραβείο στην κατηγορία «Δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών και κάλυψη των πελατειακών αναγκών στο πλαίσιο της προσαρμογής στα νέαδεδομένα που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού» για την πολιτική Covid-19που εφάρμοσε η Lidl Κύπρου με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, πελατών και προμηθευτών της.
  • Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου, στη Λευκωσία με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του κυπριακού λιανεμπορίου.Τα βραβεία παρέλαβεο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, Σπύρος Κονδύλης, ο οποίος δήλωσε: «Aισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, γιατί οι βραβεύσεις της Lidl είναι άμεσα συνυφασμένες με τη φιλοσοφία της εταιρίας, η οποία θέτει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο. Ταδύο silver βραβεία αποτελούν την επιβράβευση μίας μεγάλης ομαδικής προσπάθειας, η οποία επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής που χαράξαμε με το ξέσπασμα της πανδημίας για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, των πελατών και των προμηθευτών μας, αλλά και της ουσιαστικής συμβολής μας στην απασχόληση».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα δύο χρυσά βραβεία που απέσπασε η Lidl Κύπρου: «Είμαι διπλά περήφανος, γιατί η Lidl διακρίνεται και στον τομέα της επικοινωνίας, μέσω της οποίας τα μηνύματά μας διαχέονται στην κοινωνία. Τα δύο βραβεία που εξασφαλίσαμε για την πανευρωπαϊκή καινοτομία της LidlFoodAcademy και την επετειακή καμπάνια της Lidl Κύπρου, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης πάνω σε στέρεες βάσεις», πρόσθεσε ο κ. Κονδύλης, καταλήγοντας πως αυτές οι διακρίσεις αναθέτουν περισσότερη ευθύνη για τη συνέχεια.

Η Lidl Κύπρου λειτουργεί με οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Εξελίσσοντας συνεχώς το επιχειρηματικό της μοντέλο, η εταιρία υλοποιεί ενέργειες με προσανατολισμό τον πελάτη, την υπεύθυνη χρήση των πόρων, καθώς και τη συναναστροφή με αμοιβαίο σεβασμό με τους καταναλωτές, τους συνεργάτες και τους εταίρους της στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

 

 

Send this to a friend