Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: «Είμαστε περήφανοι, μία ακόμη κίνηση για τα άκρα»
Δημητρίου: «Είμαστε περήφανοι, μία ακόμη κίνηση για τα άκρα»

Δημητρίου: «Είμαστε περήφανοι, μία ακόμη κίνηση για τα άκρα»

Στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» στον Super sportFM 104 μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ  Κυριάκος Δημητρίου για τη νέα  μεταγραφική προσθήκη, την πρώτη σημερινή επίσημη προπόνηση και όλα τα θέματα που απασχολούν το ρεπορτάζ των Λαρνακέων…

Για την ολοκλήρωση του EURO2020 με την Ιταλία νικήτρια: « Πολύ ωραία διοργάνωση με την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες και με την Ιταλία στο τέλος της ημέρας να το κερδίζει δίκαια απέναντι στην Αγγλία που έπαιξε εντός έδρας και δεν τα κατάφερε. Είδαμε πολύ καλό θέαμα και θα μας λείψει η μπάλα και το θέαμα που παρακολουθήσαμε.

Για την σημερινή πρώτη προπόνηση: «Ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων και είναι πλέον η ώρα για σκληρή δουλειά για το Καταλά και τους παίκτες του. Είναι σε εξέλιξη η πρωινή προπόνηση και θα επανέρθουν το απόγευμα. Να σημειώσουμε ότι στην σημερινή πρώτη θα βρίσκονται Τρισκόφσκι και Σπιρόφσκι. Στο μεταγραφικό κομμάτι προσθέσαμε τον Μιλίσιβετς για το κέντρο της άμυνας και εντός της ημέρας θα ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί. Για τον Ντάρμπισαϊαρ  αναμένουμε να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό με τα χαρτιά του ενώ θα περάσει και από ιατρικές εξετάσεις. Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει με το σχεδιασμό και απομένει μια ακόμη για τα άκρα της επιθετικής γραμμής. Σίγουρα μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου μπορεί να αλλάξει κάτι. Δεν έχουμε θέσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την τελευταία μεταγραφή»

Για το νέο απόκτημα της ΑΕΚ: «Είναι ψηλός αμυντικός 1.92 ύψος και είναι ένας  ποδοσφαιριστής που έρχεται για να δώσει λύσεις στην άμυνα. Είχε γεμάτη χρονιά στην πατρίδα του ενώ έχει παίξει στο εξωτερικό επίσης με γεμάτες χρονιές. »

Για την αναβάθμιση του ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ:« Το γεγονός ότι από τα λόγια έχουμε περάσει στις πράξεις αναφορικά με το γήπεδο μας κάνει περήφανους όλο αυτό. Οι εργασίες αναβάθμισης δεν έχουν σταματήσει ποτέ και είναι ο λόγος που φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο ώστε το γήπεδο να ανέβει κατηγορία 4. Είναι ένα μοναδικό επίτευγμα και είμαστε περήφανοι και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ. Ως γνωστό Απόλλων και ΑΕΛ θα χρησιμοποιήσουν το γήπεδο για την Ευρώπη ενώ σε  ενδεχόμενη πρόκριση σε ομίλους τότε θα γίνουν νέοι έλεγχοι για να διεξαχθουν παιχνίδια. »

Send this to a friend