Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καζαμίας: «Αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσουμε πολλά χρόνια με τον Παπαβασιλείου»
Καζαμίας: «Αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσουμε πολλά χρόνια με τον Παπαβασιλείου»

Καζαμίας: «Αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσουμε πολλά χρόνια με τον Παπαβασιλείου»

Στο ραδιόφωνο του Super Sport FM μίλησε ο Ε/Τ της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας.

Για τον Νίκκι Παπαβασιλείου: «Δίνουμε συνέχεια στον προγραμματισμό όπως κάναμε με τους παίκτες, δηλαδή είναι επιλογές πρώτης κατηγορίας έτσι και ο νέος μας προπονητής. Ο κόσμος βλέπει ότι αυτά που λέμε είναι αλήθεια ότι έχουμε ένα σοβαρό πλάνο διετίας. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε έναν τεχνικό με τόσες παραστάσεις από εξωτερικό και να πειστεί να έρθει να προπονητής  στην δεύτερη κατηγορία. Δημιουργήσαμε συνθήκες για να παίρνουμε τις υπογραφές που θέλουμε. Αν όλα πάνε καλά, θα συνεχίσουμε για πολλά χρόνια με τον κύριο Παπαβασιλείου. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, 19 Ιουλίου θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας».

Για τον προγραμματισμό: «Είμαστε κοντά στο κλείσιμο του ρόστερ με ακόμη δύο τρεις προσθήκες συν τις εσωτερικές κινήσεις που θα γίνουν με νεαρούς ποδοσφαιριστές.  Θα γίνει προσπάθεια να είμαστε έτοιμοι μέχρι τις 19 Ιουλίου αλλά δεν θα προχωρήσουμε βεβιασμένα μόνο και μόνο για να φτάσουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Αυτό που λέμε εμείς από την αρχή είναι ότι είναι λάθος να συζητάμε μόνο το κομμάτι της νομοθεσίας. Η κάρτα οπαδού είναι σημαντικό κομμάτι της νομοθεσίας αλλά ο νόμος θα πρέπει να έχει τις πρόνοιες πρόληψης και παιδείας και το τελευταίο μέτρο που θα εφαρμόζεται είναι η καταστολή. Ο νόμος είναι κατασταλτικός και δεν νομίζω ότι η λύση προβλημάτων έρχεται από την κάρτα φιλάθλου. Ένα πρόβλημα λύνεται με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο όχι να τους διώξουμε γιατί αυτός είναι ο εύκολος δρόμος και δεν συμμεριζόμαστε τον δρόμο της καταστολής».

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend