Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Όνειρα από Πέτρα και Φως
Όνειρα από Πέτρα και Φως

Όνειρα από Πέτρα και Φως

Από τι είναι φτιαγμένα τα δικά σας όνειρα; Βουνά, λόφους, φαράγγια, σπηλιές, βράχια μέσα στους αφρούς της θάλασσας, καταπράσινα νησιά, πέτρινα χωριουδάκια, ότι και αν σκεφτείς, πέτρα θα αντικρύσεις.

Πέτρα που κατακλύζεται από το φως του ήλιου και γίνεται μάρτυρας της αιωνιότητας. Δυνατή, συμπαγής, μάχιμη στα σημάδια του χρόνου. Ο συνοδοιπόρος του ανθρώπου από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Αυτή που έμαθε όλα τα μυστικά μας και διαμόρφωσε τον πολιτισμό μας.

Δραματική, όμορφη και διαχρονική, με κάτι αναμφισβήτητα συναρπαστικό και εξωτικό στην υφή της, μπορεί να φέρει την απλότητα και να προσθέσει φυσική καλοσύνη στο υπνοδωμάτιο σας. Η ιδέα ενός υπνοδωματίου με απλά βαμμένους τοίχους σε μπεζ χρώμα έχει πλέον ξεπεραστεί και αυτή την στιγμή, η κομψότητα της υφής γίνεται σήμα κατατεθέν.

Οι πέτρινοι τοίχοι αποτυπώνουν αυτή την κομψότητα και οδηγούν στη τάση για τελειότητα! Η μαγεία της πέτρας σε ένα τοίχο υπνοδωματίου ή ακόμη σε ολόκληρο το υπνοδωμάτιο θα σας ξεκουράσει και θα σας γαληνέψει, όσο δεν φαντάζεστε.

Τα όμορφα υπνοδωμάτια πρέπει να χαλαρώνουν και να είναι άνετα, δημιουργώντας έτσι ένα γαλήνιο μέρος για ανακούφιση από το καθημερινό άγχος. Το καλοκαίρι θα αποτρέπει την ζέστη να εισέρχεται στον χώρο μέσω των τοίχων και το χειμώνα θα αυξάνει έστω και λίγο την θερμοκρασία, αφού από την φύση της η πέτρα είναι μονωτικό υλικό.

Εκτός αυτού, η δύναμη και η αντοχή που παρουσιάζει η πέτρα σαν δομικό υλικό σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ομορφιά της, είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που την έκανε να είναι τόσο δημοφιλή στις νέες κατασκευές.

Το φινίρισμα με διακοσμητική πέτρα μπορεί να σας δώσει αρκετές λύσεις στη διακόσμηση. Θα κάνει το δωμάτιο πιο γραφικό, πιο κομψό και θα προσθέσει κύρος στον χώρο σας, είτε αυτός έχει κλασσικό ή μοντέρνο στυλ. Θα σας δώσει την επιλογή στο να διαχωρίσετε το δωμάτιο σε λειτουργικές ζώνες και να το κάνετε να φαίνεται πιο ογκώδες και εκφραστικό.

Συνήθως η πέτρα σε υπνοδωμάτιο, διακοσμεί τον τοίχο πίσω από το κεφάλι του κρεβατιού, τον τοίχο γύρω από το παράθυρο ή μια γωνιά με μπουντουάρ και καθρέφτη. Φυσικά εσείς μπορείτε να ξεπεράσετε τις παραμέτρους και να ντύσετε με πέτρα όποιο σημείο εσείς πιστεύετε πως σας εκφράζει καλύτερα. Σε συνδυασμό με τον σωστό φωτισμό, αναλόγως με την ένταση φωτός που θέλει ο κάθε ένας να κυριαρχεί στο υπνοδωμάτιο του, μπορείτε να φτιάξετε ένα αριστούργημα.

Τα περισσότερα υπνοδωμάτια δεν είναι τόσο μεγάλα και ίσως να μην είναι ιδιαίτερα φωτεινά. Κατ’ επέκταση θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ανοικτόχρωμες πέτρες για τον τοίχο σας.

Εάν είστε όμως λάτρεις των σκούρων χρωμάτων, το πρόβλημα αυτό λύνεται εύκολα και με στυλ, χρησιμοποιώντας έξτρα φωτιστικά στο ταβάνι, στους τοίχους και στο πάτωμα.

Σε περίπτωση που είστε από τους τυχερούς και το δωμάτιο σας είναι αρκετά ευρύχωρο με μεγάλα παράθυρα και απίστευτη θέα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πέτρα θέλετε, έχοντας ένα απίστευτο φυσικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν το φως του ήλιου μπαίνοντας από το παράθυρο, θα αγκαλιάζει την πέτρα.

Αποφάσισε λοιπόν. Ποιο όνειρο σου θες να ξυπνήσει κάτω από το φως του ήλιου και ποια ιστορία θες να λέει η Πέτρα σου;

 

Έλενα Κυριάκου
Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 24 638911

Ή επισκεφθείτε τις σελίδες μας:

Website: studiobagno.com.cy

Facebook: Studio Bagno 

Instagram: Studio Bagno

Send this to a friend