Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Σπουδαίο ταλέντο και παίκτης της Αλκής ο άτυχος Σοφοκλής
Σπουδαίο ταλέντο και παίκτης της Αλκής ο άτυχος Σοφοκλής

Σπουδαίο ταλέντο και παίκτης της Αλκής ο άτυχος Σοφοκλής

Θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο σκόρπισε ο θάνατος του 19χρονου Σοφοκλή Μηνά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ στο Αλεθρικό.

Ο 19χρονος Μηνάς ήταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου, ωστόσο εκεί που ήταν να ανοίξει τα φτερά του για μεγάλες ομάδες, η μοίρα του επιφύλασσε διαφορετικό παιχνίδι…

Ο 19χρονος πριν από μόλις οκτώ ημέρες ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αλκή Ορόκλινης για δεύτερη διαδοχική χρονιά και ήταν πολύ χαρούμενος.

Προηγουμένως αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ερμή Αραδίππου και είχε αποδείξει τις ποδοσφαιρικές του αρετές για να μαγνητίσει τα βλέμματα της Αλκής.

Ο άτυχος Σοφοκλής ήταν οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε 18χρονος φίλος του, που ακολούθησε τρελή πορεία με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ανασυρθεί νεκρός από τα συντρίμμια του οχήματός του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο, να κτυπήσει αρχικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, έπειτα να ανέβει σε πεζοδρόμιο και να καταλήξει σε περιτοίχισμα υποστατικού.

Ο 19χρονος Σοφοκλής ανασύρθηκε νεκρός, ενώ ο 18χρονος φίλος του υπέστη σοκ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο θάνατος του 19χρονου από το Αλεθρικό σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους, καθώς και στον ποδοσφαιρικό κόσμο, αφού ήταν ποδοσφαιριστής στον Ερμή και στη συνέχεια στην Αλκή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανανέωση τη συνεργασία του με την ομάδα της Ορόκλινης, πριν από μερικές ημέρες.

Ο Σοφοκλής ήταν ένα νέο παιδί, γεμάτο όνειρα για το μέλλον, τα οποία ωστόσο έμελλε να σβήσουν νωρίς…

Η Αστυνομία ψάχνει κάμερες ασφαλείας, ώστε να εντοπίσει μαρτυρία για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβει το θανατηφόρο, ενώ απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Πηγή: reporter

Send this to a friend