Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ THE NEW SUMMER PUMA ‘’OCEAN QUEEN’’ COLLECTION
THE NEW SUMMER PUMA ‘’OCEAN QUEEN’’ COLLECTION

THE NEW SUMMER PUMA ‘’OCEAN QUEEN’’ COLLECTION

Η αθλητική εταιρεία PUMA κυκλοφόρησε τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή, OceanQueen, αποτελούμενη από  γυναικεία υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τις βαθύτερες θάλασσες. Η συλλογή είναι φτιαγμένη για γυναίκες που τους αρέσουν οι παραλίες, το καλοκαίρι και τα κύματα. Το top model και PUMA ambassador Winnie Harlow αποτελεί και το κεντρικό πρόσωπο της νέας καλοκαιρινής καμπάνιας.

Τα σχέδια της σειράς πηγάζουναπό τα χρώματα του καλοκαιριού όπως το φωτεινό γαλαζοπράσινο, το κίτρινο και το απαλό ροζ. Τα σχέδια είναι ιδανικά για να περάσεις μια τέλεια μέρα στην παραλία και περιλαμβάνουν σορτς, αμάνικο μπλουζάκι, διχτυωτό φόρεμα και ένα ολόσωμο κορμάκι. Η επιλογή των υποδημάτων ποικίλει και περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή γυναικεία μοντέλα όπως το Cruise Rider και το RS-X.

Το Cruise Rider Ocean Queen έχει σχεδιαστεί με μια επικάλυψη suede, σε δερμάτινη μεταλλικήαπόχρωση και αρκετές ασημένιες λεπτομέρειες σε όλο το παπούτσι. Διαθέτει μια ελαφρώς υψηλότερη μεσαία σόλα με σκαλιστές λεπτομέρειες, ένα κομμάτι TPU στο πίσω μέρος της σόλας για καλύτερη πρόσφυση και αφρό Rider για απόλυτη άνεση.

Η νέα συλλογή Ocean Queen αποτελεί βασικό μέρος της καμπάνιας ‘SheMovesUs’, η οποία αναδεικνύει μερικές από τις κορυφαίες PUMAambassadorsπου σκοπό έχουν να προωθήσουντις γυναίκες που τα έχουν καταφέρει στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού και παράλληλα να εμπνεύσουν κι άλλες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πετύχουν το ίδιο.

Καθώς βρισκόμαστε σε summer mood, μπορείς να ανακαλύψεις ολόκληρη την συλλογή στα καταστήματα της PUMA που βρίσκονται στην Λεμεσό και στην Λευκωσία εντός του εμπορικού κέντρου Nicosia Mall και ζήσε ένα αξέχαστο καλοκαίρι , όπως κάνουν τα ταλαντούχα και αγαπημένα κορίτσια αλλά και PUMA ambassadors της Κύπρου, Κάλλια Ελευθερίου και Μαρία Gojkovic που διασκεδάζουν και χορεύουν, φορώντας την PUMA summer collection!

https://www.facebook.com/114818879878057/videos/537640707595870

 

Send this to a friend