Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: «Καλοκαιρινές Δημιουργίες από Γυαλί Βιτρώ» από το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους
Λάρνακα: «Καλοκαιρινές Δημιουργίες από Γυαλί Βιτρώ» από το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους

Λάρνακα: «Καλοκαιρινές Δημιουργίες από Γυαλί Βιτρώ» από το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, Επαρχίας Λάρνακας, διοργανώνει το Εργαστήρι «Καλοκαιρινές Δημιουργίες από Γυαλί Βιτρώ».

Σάββατο 3 Ιουλίου
10:00π.μ. μέχρι τις 12:00μ.μ.
Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας (Φανερωμένης 67, 6025, Λάρνακα).
Έφηβοι και νέοι από 15 χρονών και άνω.
€20

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τη δημιουργική πλευρά του γυαλιού μέσα από απλές και όμορφες καλοκαιρινές δημιουργίες.

Ο κάθε συμμετέχοντες θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό του μπρελόκ για τα κλειδιά ή ένα γυάλινο διακοσμητικό χώρου.

Για δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο 24-001502 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] και μέσα από τις πλατφόρμες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook και Instagram.

Μπορεί να είναι εικόνα πισίνα και κείμενο που λέει "To δρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, Επαρχίας Λάρνακας διοργανώνει το εργαστήρι: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΒΙΤΡΩ Σάββατο 3 Ιουλίου / 10:00π.μ. 12:00μ.μ. ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας (Φανερωμένης 67, 6025, Λάρνακα) Ηλικίες: 15 χρονών και άνω Κόστος συμμετοχής: €20 BOTO S T Δήλωση συμμετοχής: 24-001 502 infoyouthfoundationlaraca@gmail.com f Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας larnacaculturalfoundation"

Send this to a friend