Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 Άνδρας ηλικίας 71 ετών συνελήφθη χθες το απόγευμα στην νεκρή ζώνης της Αθηένου από τους Τούρκους και κρατείται από τις κατοχικές αρχές. Ο άνδρας συνελήφθη στο περιβόλι του που συνορεύει με τη νεκρή ζώνη, συνοδευόμενος από τον σκύλο του και το έκανε γνωστό η σύζυγος του στην αστυνομία Αθηένου.

Φαίνεται ο σκύλος να διέφυγε της προσοχής του και να πέρασε στη νεκρή ζώνη, με αποτέλεσμα να εισέλθει και ο 71χρονος για να τον πάρει όπου και συνελήφθη.

Η Δικοινοτική Ομάδα Επαφής και τα Ηνωμένα Έθνη καταβάλλουν προσπάθειες για απελευθέρωση του άνδρα.

 

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών με αναστολή επέβαλε χθες το Ανώτατο Δικαστήριο στις δύο αδελφές που επιτέθηκαν φραστικά με ρατσιστικά επίθετα και βρισιές σε γυναίκα από τη Ρωσία τον Οκτώβριο του 2019, σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα.

Την υπόθεση είχε εκδικάσει αρχικά το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το οποίο καταδίκασε τις δύο γυναίκες από την επαρχία Λευκωσίας σε χρηματικό πρόστιμο.

Ωστόσο, η Νομική Υπηρεσία άσκησε έφεση ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το οποίο επέβαλε τελικά ποινή φυλάκισης δύο μηνών με αναστολή και χρηματικά πρόστιμα, τα οποία πρέπει να καταβληθούν άμεσα.

 

Δύο όπου χθες το Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας καταδίκασε 35χρονο Ε/Κ από την Ξυλοφάγου σε οκτώ μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή, για την παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου.

Ακόμα του επιβλήθηκε πρόστιμο χιλίων ευρώ για την κατοχή φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου και για την παρεμπόδιση αστυνομικού στην εκτέλεση του καθήκοντος του».

Δεύτερος Ε/κ 28 ετών, καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή, αφού κρίθηκε ένοχος για κατοχή κάνναβης και μεταφορά ενός μαχαιριού. Στον άνδρα επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο €400 για την μη χρήση υποχρεωτικής μάσκας.

 

Η Σχολή Χορού Αθανασία στη Λάρνακα παρουσίασε στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο μια φαντασμαγορική μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Το πρόγραμμα όντως μαγευτικό ενθουσίασε για άλλη μια φορά τους δεκάδες παρευρισκόμενους, στο κατάμεστο από κόσμο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, που θα μείνει αξέχαστη για όσους βρέθηκαν εκεί.

Τα παιδιά της σχολής μαζί με τους χοροδιδασκάλους τους παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα από διάφορους χορούς, επιβεβαιώνοντας μας τη σκληρή δουλειά που κάνουν ολόχρονα.

Οι χοροί πλούσιοι από ελληνικούς, λαϊκούς, κυπριακούς, λάτιν Hip Hop, ρυθμική, μοντέρνους Greasse, belly dance και μπαλέτο. Με λίγα λόγια δεν έλειπε τίποτα από τη βραδιά.

Την όλη εκδήλωση έκαναν ακόμα πιο ευχάριστη οι μουσικοί Χάρης και Κυριάκος Δεσπότη με μουσική και τραγούδια.

Send this to a friend