Home ΕΞΟΔΟΣ Fans των Peaky Blinders, βρήκαμε τον καφέ σας!
Fans των Peaky Blinders, βρήκαμε τον καφέ σας!

Fans των Peaky Blinders, βρήκαμε τον καφέ σας!

Με σλόγκαν την “προστασία από τον κακό καφέ“, δραστηριοποιείται και επεκτείνεται η καφετέρια Coffee Blinders στη Λάρνακα. Με όνομα εμφανώς εμπνευσμένο από τη σειρά «Peaky Blinders» έκανε αρχικώς την εμφάνιση της τον Δεκέμβριο του 2019 επί της Λεωφόρου Φανερωμένης 75 (απέναντι από το Κοινοτικό).

Οι Coffee Blinders με τον απαράμιλλης ποιότητας καφέ που σερβίρουν και με αναλλοίωτο στόχο μέσα στο χρόνο τη διατήρηση της ποιότητας του καφέ τους εξελίσσονται και επεκτείνονται. Εδώ και λίγους μήνες δημιούργησαν και δεύτερη στέγη…προστασίας από τον κακό καφέ, στο χώρο στάθμευσης του ΓΣΖ απέναντι από το Metropolis Mall.

Δίχως εκπτώσεις στην ποιότητα και με μοναδικό σκοπό να ικανοποίησει τον πελάτη, οι Coffee Blinders σερβίρουν τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ τους, όπως και φρέσκους χυμούς, νόστιμα αλμυρά, υγιεινές σαλάτες, σάντουιτς και πολλά άλλα.

Πλέον και με ευκολία πρόσβασης, μιας και παρέχεται υπηρεσία Drive Thru, μπορείς ακόμη και από την άνεση του αυτοκινήτου σου να παραγγείλεις τον καφέ σου! Επιπρόσθετα μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου στο γουστόζικο χώρο των Coffee Blinders εμπνευσμένο από την γνωστή σειρά, όπως επίσης και να παραγγείλεις delivery είτε τηλεφωνικώς, είτε διαδικτυακά μέσω των Foody και Wolt.

By Order of the… Coffee Blinders λοιπόν!

facebook.com/TheCoffeeBlinders
t. 70088840 (Φανερωμένης 75)
t. 70088841 (ΓΣΖ Drive-thru)

 

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend